מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיביה ועוגיותענינה17/04/2012
שלום רב!
שמעתי לאחרונה על ממתיק הסטיביה שניתן להשתמש בו במקום בסוכר.
האם יש לסטיביה חסרונות כאשר משתמשים בו לאפיה, האם הוא באמת אינו מזיק לבריאות כמו ממתיקים דיאטטים אחרים?
אשמח לקבל מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס שניתן להכין עם סטיביה..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיביה ועוגיות - תגובה
שושי שטיינוביץ17/04/2012ענינה שלום. איני מבינה מה הטעם להכין עוגיות שוקולד צ'יפס עם סטיביה. ממילא עוגיות מכילות שוקולד, קמח ושומן למכביר והן אינן נחשבות למאכל בריא. לכן גם אין לי מתכונים כאלה, ותוכלי למצוא מתכונים מהסוג הזה באתרי בישול למיניהם.
סטיביה הוא צמח ממתיק שיש בו טעם לוואי, לכן אני אישית לא אוהבת להמתיק בו משקאות חמים. איני בטוחה עד כמה יהיה יעיל באפיית עוגיות. אני מאמינה שליה תוכל להשיב לך לגבי איכותו ואם רצוי בכלל לאפות איתו.
אני אומרת שאם בא לך להכין עוגיות כאלה או לאכול אותן, עשי זאת "כמו שצריך" ותאכלי כמות קטנה, פעם בשבוע. אם את מאלה שלא יכולים להסתפק במעט ורוצים את כל החבילה, אז אל תגעי.
לא יודעת אם עזרתי, אבל זו תשובתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)