מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתכונים לחולי קנדידהמיכל09/06/2012
שלום רב ,אני מחפשת מתכונים המתאימים לחוליי קנדידה , האם ניתן לעזור לי ? שיהיה שבוע מצויין לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכונים לחולי קנדידה - תגובה
שושי שטיינוביץ09/06/2012כתבי לנו מה מותר לך לאכול ומה אסור ומהן המגבלות בכלל וננסה לעזור. שבוע טוב גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים לחולי קנדידה
ויוי04/09/2012אני בטיפול כבר ארבעה חודשים, מחפשת מתכונים לעוגיות עוגות ולחמים, המתכונים אינם יכולים להכיל סוכרים תחיליפי סוכר שמרים וקמח לבן.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים לחולי קנדידה - תגובה
שושי שטיינוביץ04/09/2012אתחיל בכך שאני חושבת שאולי ליה תדע יותר טוב ממני לענות על השאלה שלך.
עוגות ועוגיות מטבען הן ממשפחת המתוקים, אז אין דרך להכין עוגיות ללא סוכר או תחליפי סוכר. בקבוצה זו אני כוללת גם ממתיקים טבעיים ובריאים כגון: דבש, סילאן.
אין לי מושג האם מותר לך לצרוך סטיוויה או אגבה שהם ממתיקים טבעיים אך אינם נחשבים "סוכר".
כך, שכפי שאת רואה, הכנת עוגות ועוגיות ללא ממתיקים בכלל כמעט בלתי אפשרית. אולי ליה יודעת יותר טוב ממני. אני מודה שאני לא מתעסקת כל כך עם עוגות בגלל ריבוי הקלוריות ובשל העובדה שעוגה טובה מכילה גם ממתיקים וגם שומן. ואני משתדלת להמנע מזה.
לגבי לחמים - זה יותר קל.
האם מותר לך לאכול מאפים עם אבקת אפיה או סודה לשתיה?
אם כן, את יכולה להכין לחם שהוא בעצם עוגה בחושה אך לא מתוקה: אין לי כאן מתכון, אך את יכולה להשתמש במתכון של עוגה בחושה בסיסית ופשוט השמיטי את הסוכר והוסיפי כפית מלח במקום.
את גם יכולה לאפות לחם עם מחמצת שאור. זה קצת עבודה וצריך התמצאות. אני ממליצה לך אולי להצטרף לסדנה להכנת לחם שאור. זה יעזור לך.
אני ממליצה לך לעבור לתזונה בריאה עשירה ומפנקת. אני מאמינה שאם תתמידי בתזונה בריאה ומאוזנת תוכלי בהדרגה לוותר על המתוק, שבכל מקרה הוא די מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)