בישול איכותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בישול איכותי
    אהרונה
    02/08/2012

שלום, אני ממש מקפידה לאחרונה לבשל בריא יותר, קניתי כמה ספרים וקראתי על מזונות ואיכות חומרי הגלם. לאחרונה גם אחרי שקראתי על מים והנקיון שלהם התקנתי אצלי מיני בר ווירפול ואני משתמשת בזה למי שתיה, השאלה היא אם כדאי להקפיד במים נקיים יותר בבישול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בישול איכותי

הוספת תגובה

• בישול איכותי - תגובה

שושי שטיינוביץ
    02/08/2012

כל הכבוד על ההחלטה שלך להקפיד יותר על בישול בריא.

אני משתמשת רק במי ברז. מי הברזים שלנם הם מים איכותיים וראויים לשתיה ובישול.

כל נסיון להצמד לתוכנית פעולה שלא מתיישבת עם החיים השגרתיים סופה לא להחזיק מעמד. כך , שאני ממליצה, שלא שתכניסי לך לראש, שמי הברז אינם ראויים לשתיה ובישול. אחרת את מטילה על עצמך מגבלה מיותרת לחלוטין שסתם תסרבל ותגביל את חייך.

שפיות בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים איכותיים לבישול

אהרונה
    05/08/2012

אפשר לשאול איפה את גרה? אני גרה בת"א ואיכות המים פה,אצלי בברז לפחות לא גבוהה בואי נגיד בגלל זה חשוב לי לשים דגש על איכות המים גם בבישול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים איכותיים לבישול - תגובה

שושי שטיינוביץ
    09/08/2012

אני גרה בגבעתיים והמים אצלנו מעולים, אך יתרה מכך, קיבלתי הדרכה ממקורות ואני יודעת על איכות המים ממקור יותר מוסמך מאשר מה שיוצא מהברז. אני לגמרי סומכת על המים שלנו ואפילו לא רוצה להכניס לראש אפשרות שלתלות במים ממתקני מים או מבקבוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים איכותיים לבישול - תגובה

ליה שומרון פינדר
    15/08/2012

אני משתמשת גם כן במים מסוננים לכל הבישולים שלי. המים בתל אביב אכן לא מרגישים נקיים, בין אם הבעיה היא במקורות או בצנרת התל אביבית שלא מתוחזקת כראוי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו