בטטה - שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטטה - שאלה
    אלה
    14/08/2012

אנני אוהבת את טעמה המתוק של הבטטה , וזה בלשון המעטה .
    איך אפשר לטשטש את טעמה המתוק ועם מה ובמה , כדי שבכל זאת אוכל לאכול אותה כדי לספוג את הערכים התזונתיים הגבוהים שלה ?
    ומודה למענה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטטה - שאלה

הוספת תגובה

• בטטה - שאלה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    14/08/2012

את יכולה לאפות פרוסות בטטה בתנור ולתבל במרינדה של: שום כתוש, פלפל שחור, רוזמרין, טימין, מעט שמן (אני מסתפקת בכפית) ואם צריך הוסיפי קצת. וכמובן הוסיפי מלח.

בקיצור, את עושה מעין מרינדה מכל החומרים האלה, שמה בקערה גדולה, מוסיפה את פרוסות הבטטה, מערבבת היטב ואופה בתנור. התבלינים החזקים טעימים מאד ומטשטשים את המתיקות של הבטטה.

חייבת להודות שאני מאד אוהבת את המתיקות של הבטטה. בשבילי היא כמו ממתק!

מקווה שתאהבי את הגרסא שהצעתי לך. זה טעים להפליא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטטה - שאלה - תגובה

ליה שומרון פינדר
    15/08/2012

אני בד"כ לא ממליצה לאכול מזונות שלא אוהבים... נכון שבטטה היא מזון מאוד בריא, אבל אני ממליצה לך למצוא ירקות מזינים אחרים שיותר מתאימים לך ולטעמך האישי - למשך כל ירק כתום אחר כמו דלעת, דלורית, גזר וכד'... יכולים לתת ערכים תזונתיים דומים לשל הבטטה והטעם המתוק פחות מורגש בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו