חלב סויה במקום חלב פרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב סויה במקום חלב פרה
    גלילה
    13/10/2012

אני בת 66 ומזה 3 שנים אני כל בוקר מוסיפה לנסקפה שלי כרבע כוס חלב סויה במקום חלב פרה. אומרים לי שעלי להפסיק כי זה יותר מדי לשתות את הכמות הזו מדי בוקר, האם זה נכון? תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב סויה במקום חלב פרה

הוספת תגובה

• חלב סויה במקום חלב פרה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    13/10/2012

גלילה היי,

הפורום הזה עוסק בבישול בריא. חלב סויה נחשב למוצר בריא בעיקרון, אך יש לו גם חסרונות בריאותיים. אני מציעה לך להתייעץ עם דיאטנית או תזונאית קלינית כדי לקבל תשובה אישית ואחראית. יש בקופות החולים שירות כזה בחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב סויה במקום חלב פרה - תגובה

ליה שומרון פינדר
    13/10/2012

אם חלב הסויה לא מכביד על מערכת העיכול שלך אני מניחה שזה בסדר. במסגרת החסרונות הבולטים של סויה ומוצריו זה היותו פיטואסטרוגן, כלומר מכיל הורמוני מין נשיים מן הצומח. בהתחשב בגילך, אין כל בעיה בלקבל מעט פיטואסטרוגנים.
    בגיל המעבר וצפונה זה אפילו מומלץ (-:
    אם זה מרגיש נכון לגוף שלך, לא אמורה להיות בעיה עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו