מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב סויה במקום חלב פרהגלילה13/10/2012
אני בת 66 ומזה 3 שנים אני כל בוקר מוסיפה לנסקפה שלי כרבע כוס חלב סויה במקום חלב פרה. אומרים לי שעלי להפסיק כי זה יותר מדי לשתות את הכמות הזו מדי בוקר, האם זה נכון? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב סויה במקום חלב פרה - תגובה
שושי שטיינוביץ13/10/2012גלילה היי,
הפורום הזה עוסק בבישול בריא. חלב סויה נחשב למוצר בריא בעיקרון, אך יש לו גם חסרונות בריאותיים. אני מציעה לך להתייעץ עם דיאטנית או תזונאית קלינית כדי לקבל תשובה אישית ואחראית. יש בקופות החולים שירות כזה בחינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב סויה במקום חלב פרה - תגובה
ליה שומרון פינדר13/10/2012אם חלב הסויה לא מכביד על מערכת העיכול שלך אני מניחה שזה בסדר. במסגרת החסרונות הבולטים של סויה ומוצריו זה היותו פיטואסטרוגן, כלומר מכיל הורמוני מין נשיים מן הצומח. בהתחשב בגילך, אין כל בעיה בלקבל מעט פיטואסטרוגנים.
בגיל המעבר וצפונה זה אפילו מומלץ (-:
אם זה מרגיש נכון לגוף שלך, לא אמורה להיות בעיה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)