מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייסה כוסמתרעות04/03/2008
אשמח בבקשה למתכון,
האם זה מכיל גלוטן?
או שתלוי באריזה?
והאם אפשר לאכול את זה בבוקר, ואם כן איזה ויטמינים זה מכיל?. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח גם למתכון אישי
רעות04/03/2008כי אני רוצה כל יום לעשות לעצמי בבוקר דייסת כוסמת אישית.
אשמח גם לערכים תזונתיים ומס' קל'.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוסמת לחולי צליאק
ד"ר רני פולק07/03/2008שלום
כוסמת היא פחמימה המתאימה לחולי צליאק
ניתן לאכול אותה בבוקר, בצהרים וגם בערב.
הכוסמת בעיקר עשירה בסיבים
אני לא הכנתי עדיין דייסה מכוסמת. אני שולח לך מתכון של דייסת קינואה. את מוזמנת לנסות להחליף ולספר בפורום על מסקנותיך
דייסת קינואה באגוזים ופירות יבשים
חומרים (8 מנות)
- 1/2 1 כוסות קינואה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1/2 1 כוסות חלב אורז
- 2 כפות דבש
- 1/2 כוס פירות יבשים קצוצים (מכל סוג)
- קורט קינמון
- 1/4 כפית ג'ינג'ר קצוץ טרי או מסוכר
- חופן אגוזים קצוצים (לא חובה)
הכנה:
- לבשל את הקינואה עם חלב אורז והמים עד שהמרקם הינו של דייסה סמיכה, להוסיף את הפירות היבשים והדבש ולהוריד מהאש. לטבל בקינמון וג'ינג'ר, לצקת לצלחות ולפזר אגוזים מעל.
ערך תזונתי
- 150 קלוריות
- 4 גרם חלבון
- 1.9 גרם שומן
- 30 פחמימות
- 2.5 סיבים
בתיאבון
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאט קולה
ד"ר רני פולק07/03/2008שלום
אני לא מכיר תופעה של התמכרות לסוכרזית, רק התמכרות לטעם מתוק.
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)