מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברגהוףבן25/04/2013
שלום,
מישהו שמע על כלי בית של חברת ברגהוף ואם כן אפשר לשמוע ביקורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגהוף - תגובה
שושי שטיינוביץ25/04/2013אני לא ממליצה על מותגים ספציפים. אבל מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגהוף
בן26/04/2013אני שמעתי על המותג ברגהוף לכלי בית המון ביקורות טובים ואני רוצה לדעת אם יש לאנשים אותו בבית ואם הם מרוצים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגהוף - תגובה
שושי שטיינוביץ26/04/2013אני אישית לא קונה מוצרים לפי מותגים אלא לפי הצורך שלי בכלי הספציפי ואיך אני מגדירה את האיכות שבה אני מעוניינת.
לא לכל שימוש יש צורך בכלי באיכות הגבוהה ביותר ולעומת זאת יש כלים שכן צריך אותם באיכות גבוהה.
אם יש לך שאלה על כלי ספציפי, אשמח לתת לך הנחיה או לפחות לומר לך מה אני הייתי עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על חברת ברגהוף
מאיר28/10/2013אני רוצה לשתף אתכם במידע על חברת ברגהוף
חברת ברגהוף הינה תאגיד בינלאומי מוביל בתחום תעשיית כלי מטבח, המספק מגוון מוצרים איכותיים מעוצבים ושימושיים כאחד, למגזר הפרטי ולמגזר המסחרי.
מיוצר בחומרים שמבטיחים בישול טעים ובריא
תחתית שש שכבות, פיתוח טכנולוגי המבטיח פיזור חום אחיד ומהיר
תכנון ארגונומי לנוחות מקסימאלית של המשתמש
מבנה המוצרים וחומרי הגלם מבטיחים בישול טעים, בריא ואקולוגי
התאמה מלאה לכל סוגי הכיריים: אינדוקציה, הלוגן, קרמי וכל השאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)