מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל בריא באיטליהטל03/07/2013
שלום לכולם, בעוד חודש אני טסה לאיטליה ותהיתי אם יש שם אוכל בריא במסעדות או בסופרים. אני מדברת למשל על לחם מחיטה מלאה ללא שמרים, איטריות אורז מלא, פריכיות אורז מלא, גבינות עיזים וכו'.
למישהו יש מושג?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל בריא באיטליה - תגובה
שושי שטיינוביץ03/07/2013אני מאמינה שתוכלי למצוא שם אוכל בריא.
אבל,
אני אומרת, שיש פעמים בחיים שצריך קצת לשחרר את החגורה. חשוב שתיהני בטיול/נסיעה ולא תוטרדי כל הזמן. כמובן, שתשתדלי למצוא אוכל בריא. תמיד תשאלי ותבררי, אך יחד עם זה לא פחות חשוב ליהנות מהנסיעה.
כל זה כמובן בהנחה שאת בריאה ושאין לך מגבלה כזו או אחרת....
מאחלת לך נסיעה טובה ומהנה,
ספרי לנו חוויות כשתחזרי. נשמח לשמוע על מה אפשרי באיטליה, כדי שגם אחרים ילמדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה על בעיות בריאותיות...
טל04/07/2013אז זהו שיש לי מגבלות בריאותיות ותזונתיות ול"שחרור" יכולות להיות השלכות.... לכן אני שואלת... אשמח לדעת אם למיטב ידיעתכם ניתן בקלות למצוא דגים כגון סלמון ואם יש פסטה מחיטה מלאה וכו'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה על בעיות בריאותיות... - תגובה
שושי שטיינוביץ04/07/2013לא יודעת לומר בוודאות. מאמינה שכן.
במקומך, הייתי עושה קצת חיפוש באינטרנט כדי להתרשם ולקבל מידע. כמו כן הייתי מכינה רשימת מזונות שאפשר לאכול ומנסה למצוא אותם ברשת ולראות מה זמין ומה לא.
אם המצב קיצוני, תמיד אפשר להכנס לסופר ולמצוא שם לחמים טובים, שימורי דגים וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)