בישול בשר בקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בישול בשר בקר
    (:
    04/07/2013

היי
    אני מעוניינת להכין גולש, בדר"כ אני מכינה או מכתף מרכזי או פילה מדומה וזמן הבישול בין שעתיים וחצי לשלוש, רציתי לשאול האם יש נתח בקר אחר (רזה) שאפשר להכין ממנו כמו גולש רק שזמן הבישול יהיה מינימום כמה שפחות? אני משתמשת בדר"כ בנתחים כמו סינטה, כף , אווזית אבל רק באפייה בתנור או על מחבת וזה צי'ק צאק השאלה בבישול אם ניתן להשתמש בהם? או יש המלצות אחרות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בישול בשר בקר

הוספת תגובה

• בישול בשר בקר - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/07/2013

גולאש זה תבשיל של בישול ארוך. אפשר להשתמש בבשרים שציינת או בשריר הזרוע (מס' 8), אם מסירים ממנו את השומן.

אם את מעוניינת להשתמש בבשרים לבישול קצר, את צריכה להכין את הרוטב של הגולאש: כלומר, בצל קצוץ, מטוגן במינימום שמן, להוסיף פפריקה, רסק עגבניו, עגבניות טריות קצוצות וקלופות, לתבל ולבשל עד שיהיה רוטב.

את הסינטה למשל, את חותכת לחתיכות בגודל גולאש, מקפיצה לחוד או שמה בגריל כמה דקות עד שזה מתרכך ואז טובלת ברוטב לדקה רק לספיגת טעמים ומגישה.

אי אפשר לבשל בשרים אלה לאורך זמן. צריך בישול קצר. אז לא יהיה לך ממש גולאש אלא קוביות בשר ברוטב עגבניות וזה הכי קרוב שאפשר.

ומה רע בהכנת גולאש שיעמוד 3 שעות על הכיריים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוך זמן

(:
    04/07/2013

הכוונה שלי בגולש או לתבשיל כלשהו אחר רוטב עגבניות או רוטב אחר כלשהו, אם כך נניח ואני רוצה לבשל ברוטב עגבניות עם ירקות וכו' עדיין להקפיץ קודם את הקוביות סינטה על מחבת ואז להכניס לרוטב? או שאפשר ישירות להכניס את הקוביות לרוטב בזמן שרותח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוך זמן - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/07/2013

נראה לי שעדיף להקפיץ קודם ואת הרוטב רק כ"קישוט".

מצד שני, אני תמיד בעד לנסות. כדאי לנסות לזרוק חתיכה אחת לרוטב ולראות מה יקרה. אולי תופתעי.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו