שמן המפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן המפ
    רינה
    26/07/2013

שלום
    מה דעתך על שמן המפ אורגני?
    האם הוא עדיף על פני שמן זית?
    מה סגולותיו ואיך ולמה צורכים אותו,כמה קלוריות בכף אחת?
    מעבר למחיר היקר,האם מצדיק את השימוש בו?

אבקש את היתייחסותך
    בתודה
    מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן המפ

הוספת תגובה

• שמן המפ - תגובה

שושי שטיינוביץ
    26/07/2013

אני לא תזונאית, אבל יודעת ששמן המפ הוא שמן בריא שיש בו ערכים תזונתיים גבוהים ואמרו לי שהוא מסייע בכל מיני מצבים כמו תופעות גיל המעבר וכו'. לא מכירה שימוש שוטף בו. אפשר לצרוך כפית או כף ביום אבל לא נראה לי נכון להשתמש בו לכל צרכי השמן ביום.

לא הייתי נוטשת את שמן הזית, המעולה גם הוא. כפית שמן המפ ביום בטוח תעשה לך טוב.

לטעמי, אם את רוצה תזונה בריאה, עדיף להקפיד על שימוש בחומרים טריים וטבעיים ודלי שומן בלבד. אם את יכולה להשיג אורגנים, מה טוב.
    כדאי לצרוך פחמימות ודגנים מלאים ולהמנע לגמרי מאבקות, כימיקלים, חומרים משמרים וכל מזון מעובד. וכמובן להמנע מה"לבן": סוכר לבן, קמח לבן, אורז לבן.....
    כדאי מאד לעבור להשתמש בכמות מזערית של שמן בבישול (כי שמן מבושל ממש לא בריא).

אם תעשי את כל זה, תהיי במקום מבטחים ולא תצטרכי להשתמש בשמנים יקרים כדי לאכול בריא.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו