מאכלים מעוררי תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאכלים מעוררי תאבון
    טלי
    01/04/2008

בני בן השנתיים בקושי אוכל והייתי רוצה לדעת איזה מאכלים כדי לתת לו כדי לעורר תאבון באופן טבעי

ומאידך מהם המאכלים שבגללם שבעיים כדי לתת אותם פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאכלים מעוררי תאבון

הוספת תגובה

• תשובה לטלי

ד''ר רני פולק
    07/04/2008

שלום

המאכלים שגורמים לשובע הם מאכלים בריאים מאוד כמו ירקות וכמו פחמימות מלאות. לא היתי ממליץ להימנע מהם.
    האם יש דברים אותם בנך אוהב יותר או פחות ?

רני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאכלים מעוררי תאבון

רונית גן
    24/10/2012

אמא שלי מבוגרת ואבדה חשק לאכול. מיום ליום היא יורדת במשקל. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לתת לה כדי לעורר תאבון. תודה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאכלים מעוררי תאבון - תגובה

ליה שומרון פינדר
    24/10/2012

זו סוגייה קצת יותר פסיכולוגית...
    אבל מהכלים שלי אני יכולה להמליץ לך לתת מה מאכלים בריאים בעלי צפיפות קלורית גבוהה... למשל שייק פירות. דברים שיכולים לתת לה אנרגיה במינימום מאמץ לעיסה ואכילה.
    מעבר לזה, חשוב לדבר איתה ולהסביר לה את החשיבות של האכילה...
    אפשר למצוא צמחי מרפא שמסייעים להגברת התיאבון, כדאי לפנות למטפל בצמחי מרפא שיעזור לך עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו