קמח ללא גלוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמח ללא גלוטן
    מאי
    31/08/2015

שלום

האם את יודעת איזה קמח ללא גלוטן בריא!!! או שילוב של קמחים שיהיה הכי דומה לקמח חיטה?
    ניסיתי כוסמת, תירס, דורום והם לא מתאימים לאפייה של בצק גמיש כמו פריך וכו' ומצד שני יש את הקמחים על בסיס קורנפלור שלא בריאים לדעתי.

תודה

אם לא ידוע לך היכן ניתן לברר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמח ללא גלוטן

הוספת תגובה

• קמח ללא גלוטן - תגובה

שושי שטיינוביץ
    02/09/2015

מה הסיבה שאת רוצה קמח ללא גלוטן? אם בגלל צליאק, ממליצה לפנות לאגודת הצליאק, יש להם מידע עדכני.
    אם לא בגלל צליאק, אז אני רוצה להבין מה הסיבה ולראות איך אפשר לעזור.

לאיזה שימושים את רוצה את הקמח? גם זה חשוב.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה

מאי
    02/09/2015

היי

מאז שהורדתי מהתפריט קמח חיטה לבן/מלא רזיתי המון כנראה בגלל שירדו מן הסתם הרבה מאכלים מעובדים ולא בריאים. שמתי לב שאם אני אוכלת מאכלים ומאפים ללא גלוטן מקמחים: שיבולת שועל,כוסמת, קינוא, דורום, תירס הבטן ירדה מהנפיחות אז אולי זה כי אני רגישה לגלוטן.

יש בשוק קמחים ללא גלוטן על בסיס קונפלור ואותם אני לא רוכשת. חשבתי על בצק פריך שיהיה מהקמחים שרשמתי ואפשרי גם שיבולת שועל שטחונה לקמח. לא חייב להיות מושלם וכמו בצק רגיל מחיטה. העיקר שיהיה ניתן למילוי וקיפול.

אם יש לך אשמח...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    02/09/2015

אם את מצפה למצוא קמח ללא גלוטן (או עם מעט גלוטן) שיהיו לו התכונות של קמח עם גלוטן, אז אין דבר כזה. מה שעושה את הבצק לגמיש, נוח לקיפול וכל התכונות האחרות זה בעיקר הגלוטן.

אבל אפשר לעשות דברים נהדרים מקמח כוסמין וקמח שיפון.
    אפשר להכין לחמים מכוסמין וקמח תירס (טחון דק), ואפשר להכין מאפים מכוסמין.
    כל הקמחים שהזכרת הם קמחים טובים ואפשר לעשות מהם הרבה דברים, אבל זה אף פעם לא יהיה כמו קמח חיטה. אז מה שצריך זה תיאום ציפיות ולעשות את הכי טוב ממה שאת בוחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו