מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קינואה אדומהאסנת20/10/2015
לפני כשנתיים-שלוש מצאתי ברחבי הרשת מתכון לקינואה אדומה עם דלורית. זכור לי שהיה שם גם סילאן וסויה. חיפוש כעת מניב בכל מקום רק את הסלט של אפרת ליכטשטר- וזה לא התבשיל שאני מחפשת. מישהו יודע? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינואה אדומה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/10/2015כדי לקבל בדיוק את מה שאת מחפשת את צריכה כמובן למצוא את המתכון....חחחח....אני יודעת שזו בדיוק השאלה שלך.
אבל יש מתכונים נהדרים של קינואה אדומה.
למשל, מטגנים בצל שלם עם כף שמן, כשהבצל כבר זהוב ורק מוסיפים 2 כפות סילאן ו-3 כפות סויה. מוסיפים 1.5 כוסות קינואה אדומה ומכסים במים + 1 ס"מ.
במחבת לחוד, מטגנים עם כפית שמן 1 כוס של קוביות דלורית (בגודל של 1X1 ס"מ) עד שהן משחימות מכל הכיוונים.
חוזרים לקינואה בסיר. מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מניחים לרוב המים להיספג וכאשר רוב המים נספגו מוסיפים: את קוביות הדלורית המטוגנות. מערבבים היטב, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה למינימום ומאדים על חום נמוך ביותר למשך 10-15 דקות עד שהכל מתאחד ומתרכך. מגישים חם.
ייתכן שזה לא המתכון שאת מחפשת, אבל אני מבטיחה לך שזה מתכון פיצוץ. תיהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסנת20/10/2015שומה למה שחיפשתי. אנסה בהקדם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/10/2015בהצלחה. ספרי לי אם דומה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/10/2015עוד משהו....ייתכן שתצטרכי לשחק קצת עם כמות סויה והסילאן. אולי להוסיף קצת או לגרוע. נראה לי שהכמות הזו מספיקה, אבל שימי לב שיש מצב שתצטרכי קצת לשנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)