קינואה אדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קינואה אדומה
    אסנת
    20/10/2015

לפני כשנתיים-שלוש מצאתי ברחבי הרשת מתכון לקינואה אדומה עם דלורית. זכור לי שהיה שם גם סילאן וסויה. חיפוש כעת מניב בכל מקום רק את הסלט של אפרת ליכטשטר- וזה לא התבשיל שאני מחפשת. מישהו יודע? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קינואה אדומה

הוספת תגובה

• קינואה אדומה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/10/2015

כדי לקבל בדיוק את מה שאת מחפשת את צריכה כמובן למצוא את המתכון....חחחח....אני יודעת שזו בדיוק השאלה שלך.

אבל יש מתכונים נהדרים של קינואה אדומה.

למשל, מטגנים בצל שלם עם כף שמן, כשהבצל כבר זהוב ורק מוסיפים 2 כפות סילאן ו-3 כפות סויה. מוסיפים 1.5 כוסות קינואה אדומה ומכסים במים + 1 ס"מ.

במחבת לחוד, מטגנים עם כפית שמן 1 כוס של קוביות דלורית (בגודל של 1X1 ס"מ) עד שהן משחימות מכל הכיוונים.

חוזרים לקינואה בסיר. מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מניחים לרוב המים להיספג וכאשר רוב המים נספגו מוסיפים: את קוביות הדלורית המטוגנות. מערבבים היטב, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה למינימום ומאדים על חום נמוך ביותר למשך 10-15 דקות עד שהכל מתאחד ומתרכך. מגישים חם.

ייתכן שזה לא המתכון שאת מחפשת, אבל אני מבטיחה לך שזה מתכון פיצוץ. תיהני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אסנת
    20/10/2015

שומה למה שחיפשתי. אנסה בהקדם :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/10/2015

בהצלחה. ספרי לי אם דומה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/10/2015

עוד משהו....ייתכן שתצטרכי לשחק קצת עם כמות סויה והסילאן. אולי להוסיף קצת או לגרוע. נראה לי שהכמות הזו מספיקה, אבל שימי לב שיש מצב שתצטרכי קצת לשנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו