מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול גבוה ...עזרה דחופה ..!ישראלה11/05/2008
שלום רב, הכורלסטרול שלי מאוד גבוה 330 וה LDLהינו 212 עד לפני חודש לקחתי סימוביל ומאוד שמרתי על דיאטה ,לא לאכול בקר ,אברים פנימיים ועוד . עושה עגויות שיבולת שועל בלי סוכר , הורדתי סוכר ,,,והכורלסטרול ממאן לרדת . חשוב לציין שהבלוטת התריס שלי גם מתפקדת ככה גם ככה תוצאת בדיקת הדם של TSH5.6 לאחר שגוללתי בפניך את הסיפור הארוך , אשמח לקבל ממך המלצות למאכלים גם דלי כולסטרול , שומן ,סוכרים ,שיתאמו לקנדידה ..שנדדה אלי ... היום למשל החלטתי להתחיל את דיאטת המרק , הוספתי לה גם גינגר ...לשבוע ימים ואחר כך להמשיך לשמור. אשמח לקבל מימך הצעות בריאות וייעול ..חשוב לציין שחלק מימות השבוע אני עובדת מהבית , ואני והמחשב יחד ויש נטיה לנשנש משהו במטבח ... מודה לסבלנותך ואשמח לתגובתך ועזרתך . ישראלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לישראלה
ד''ר רני פולק14/05/2008שלום ישראלה
אני שולח לך מתכון לדוגמא של סינייה דג על מצע מנגולד
פילה מוסר על מצע מנגולד ברוטב טחינה ירוקה ורימון.
מצרכים (ל 6 מנות)
- 6 פילטים של אמנון
- 1 בצל קצוץ
- חבילת עלי מנגולד
- 2 כפות טחינה גולמית
- 1 לימון סחוט
- 2 כפות רכז רימונים
- 1 כוס עשבי תיבול קצוצים
- מעט מלח ופלפל
- 1 כף שמן זית
- מעט רימונים לקישוט
אופן ההכנה
- חממו את שמן הזית ואדו את עלי המנגולד
- ערבבו את הטחינה, רכז הרימונים והלימון עם כוס מים ועם עשבי התיבול הקצוצים
- סדרו את המנגולד בתבנית, עליהם הניחו את נתחי הפילה. תבלו במלח ופלפל
- צקו את נוזל הטחינה ואפו בתנור ב 180 מעלות כ 10 דקות, הוסיפו עוד דקה בגריל להשחמה
בתיאבון
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)