סירי בישול ומחבתות, עדיפויות בריאות והצלחה בבישול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירי בישול ומחבתות, עדיפויות בריאות והצלחה בבישול
    חנה
    11/05/2016

לשושנה שלום,
    כיום יש לי רק סירי נירוסטה ואני רוצה לקנות סיר. ומתפתה לקנות נון סטיק. יש בשוק כ"כ הרבה סוגים שהמוכרים ממליצים עליהם בגלל פיזור חום אחיד שמשבח את התבשיל.
    ראיתי גם מחבת נון סטיק שאמורה לטגן ללא שמן, ונאמר לי שיש בה פיזור חום אחיד. האם את מכירה, האם יש סיכון כלשהו בחימום הציפוי?
    ושאלה אחרת - האם מותר לחמם מחבת או סיר נירוסטה עד שהוא לוהט כדי לקלות תחילה אורז למשל לפני הוספת המים, במקום לטגן תחילה.
    בתודה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירי בישול ומחבתות, עדיפויות בריאות והצלחה בבישול - תגובה

שושי שטיינוביץ
    15/05/2016

אני מעדיפה סירי נירוסטה לבישול. הבישול איכותי יותר והם מחזיקים מעמד לאורך זמן. הם לא נשרטים והמתכת לא מתערבבת באוכל.

לגבי מחבתות, אני מחזיקה מחבת או שתיים נון-סטיק למקרה הצורך, אך על פי רוב כלי הנירוסטה שלי עושים עבודה מצויינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

חנה
    15/05/2016

לששי שלום,
    תודה רבה.
    האם מותר לשאול ולציין בפורום שם של חברה?
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    15/05/2016

הפורום הזה לא מיועד לפרסום. כל פרסום מוסר מיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חנה
    15/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו