מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום בישול בריאות, מתכוני בריאות >בשר לא יוצא ממש רך בבישול אף על פי שהבישול ארוך והבשר משובח
- בשר לא יוצא ממש רך בבישול אף על פי שהבישול ארוך והבשר משובחיצחק06/07/2016
היי
אני אוכל במסעדות בשר אדום ותמיד יוצא רך מאוד.
בבית כאשר אשתי מבשלת זה לא יוצא ממש רך והיא מבשלת בסיר לחץ ואחרי זה בישול ארוך ברוטב וכו' ובכול זאת זה לא רך.
מה הבעיה
נ.ב. הבשר בשר אדום ללא שומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר לא יוצא ממש רך בבישול אף על פי שהבישול ארוך והבשר משובח - תגובה
שושי שטיינוביץ06/07/2016כדי לתת תשובה אני צריכה לדעת באיזה סוג בשר היא משתמשת.
בכל מקרה, אם ממליחים את הבשר בתחילת הבישול, זה מעכב את הריכוך שלו.
בעיקרון, אם מבשלים בשר מספיק זמן (לפחות 3 שעות) הוא אמור להיות מאד רך.
אנא ברר באיזה סוג בשר היא משתמשת ואולי אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בבשר כתך 'בכול מקרה תודה
יצחק07/07/2016בשר כתף מתבשל נהדר והופך לבשר רך מאד.
יכול להיות שבמקרה היא קנתה נתח טרי מדי
וקשה. אני בטוחה שבפעם הבאה זה יהיה בסדר.
ההמלצה שלי היא בלי סיר לחץ.
לבשל על אש קטנה למשך 3 שעות. ייצא הרבה
יותר טעים ובטוח רך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)