מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה למתכוניםלושית22/08/2008
אני בחורה בת 29, כבר חצי שנה בדיאטה. הבקשה שלי אם אני יכולה בבקשה לקבל מתכונים לפשטידות דיאטיים, מרקים דיאטיים, וגם סלטים דיאטטיים. מכיוון שאני כבר הרבה זמן בדיאטה, אני רוצה לגוון, כי אחרת אני אשתעמם. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל דיאטטי
ליה שומרון פינדר23/08/2008אשמח לתרום לך מתכוניי:
מתכון למרק אפונה ונענע http://beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7356
מתכון לסלט קינואה רענן http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6816
מתכון לפשטידת קישואים ותרד:
רכיבים:
3 קישואים בגודל בינוני
1 שקית עלי תרד
1 גביע קוטג'
3 ביצים
150 גר' גבינת פטה עיזים (5%) חתוכה לקוביות
1/2 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס גרעיני דלעת
1 שן שום כתושה
מעט אגוז מוסקט
מלח ים
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (190 מעלות) ומשמנים תבנית אפיה.
2. מגררים את הקישואים על הצד הגדול יותר של הפומפייה.
3. פורסים את הקישואים המגוררים על מסננת, זורים מלח מעל ומניחים משהו כבד לסחיטה של הנוזלים (לחצי שעה בערך).
4. שוטפים את עלי התרד וחולטים אותם במים או מטגנים במעט שמן זית במחבת.
5. בקערה גדולה טורפים את הביצים, מוסיפים את הקוטג' ואת שיבולת השועל ומערבבים.
6. מוסיפים לקערה את הקישואים הסחוטים ואת התרד (לאחר שהתקרר) יחד עם השום, גרעיני הדלעת הפטה והתבלינים ומערבבים. (זהירות לא לשים יותר מדי מלח כי הפטה מלוחה).
7. יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא יבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)