רעיונות לארוחות ערב בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעיונות לארוחות ערב בריאות
    גרציאלה
    06/09/2008

שלום!! אנחנו משפחה שאוהבת לאכול, אך לא סובלת מהשמנת יתר (חוץ ממני, אני דביבונית). לרוב אנחנו אוכלים ארוחות ערב בשעה 19:00 בערב, והתפריט מגוון מחביתה וסלט ועד אורז ושניצל, לעיתים פסטה או בורקסים.. מעט מאוד מטוגן אך הרבה פחמימות. הייתי מעוניינת ברעיונות לארוחות ערב לא כבדות ובריאות או פחות מזיקות... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי עוד כמה פרטים..

גרציאלה
    06/09/2008

יש לנו ילדה בת שלוש שאוהבת מאוד בשר, ועבור בעלי ארוחת הערב היא הארוחה החמה היחידה שהוא אוכל לאורך היום בשל אופי עבודתו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגרציאלה, משושי, ארוחת ערב

שושי שטיינוביץ
    20/01/2010

ממה שאני מבינה מימך, כדאי שהארוחה החמה תהיה ארוחת הערב שלכם. זה אומר שבצהרים אתם אוכלים ארוחה קלה כמו ארוחת ערב (שזה אומר, מנה של חלבון כמו ביצה, טונה, גבינה), לחם מקמח דגנים מלא, מי ששומר על משקל, מומלץ לאכול רק פרוסה אחת, סלט ירקות גדול. אפשר פשטידה ללא בצק עם סלט גדול.

בארוחה החמה, כדאי לאכול מנת בשר בגודל כף יד אישית שעשוייה מבשר רזה (רצוי עוף או הודו) או דגים, כוס דגנים מלאים אפשר עם שילוב של קטניות, ירקות מבושלים ותמיד טוב להכין גם סלט טרי. ארוחה זו תשביע אתכם ותכיל את כל אבות המזון והיא תהיה עשירה בויטמינים, מינרלים וסיבים.

מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות, אל תהססי לפנות שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גרציאלה
    07/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו