אפונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפונה
    שחר
    18/10/2008

שלום השריתי אפונה במים ויום לאחר מכן הכנתי ממנה מרק במי ההשרייה היה מעין קצף כזה של תסיסה למרות שהחלפתי פעמיים את המים באיחור קראתי במתכונים באינטרנט שיש להחליף את המים מספר פעמים כדי להימנע מתסיסה כזאת במים רציתי לדעת אם כעת מתחבאת לי איזו מפלצת במרק ואני צריך להכיר בינו לבין הפח או שעניין התסיסה לא עד כדי כך נורא.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפונה

הוספת תגובה

• השרייה של קטניות

ליה שומרון פינדר
    18/10/2008

שלום שחר,

נכון שמומלץ בעת השרייה להחליף את המים כל כמה שעות, אבל זה טבעי שנוצר מעט קצף / בועות במי ההשרייה.

אם השרית אפונה או כל דבר אחר ויש לך ספק אולי עבר זמן רב מדי באותם המים, הכי פשוט זה להריח. אם מתחיל שם רקבון יהיה ריח לא נעים. בשלב זה כדאי יהיה לזרוק את הקטניות ולא לנסות להכין מהן מרק.

אם האפונה שלך לא הריחה רע לפני הכנת המרק אני יכולה להניח שזה די בטוח לאכול אותו.

בתיאבון,

ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

שחר
    18/10/2008

!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו