מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשות שותפות עסקיות בתחום המזוןl27/10/2008
אנחנו שתי חברות שהקמנו עסק לממתקים אורגניים ההקמה של העסק נבעה מהצורך שלנו כאמהות לתת מענה טבעי ואיכותי לממתקים הנמצאים סביבנו . חיפשנו ספקים באינטרנט הבאנו דוגמאות ממספר יצרנים בחו"ל ,טעמנו ,ניסינו ,העברנו לקבוצת אנשים לטעימה ובדיקה ולאחר כל זה יצרנו אוסף של ממתקים מדהימים שהתמקדנו בו. כרגע זה בעיקר סוגים שונים של סוכריות גם אורגניות וגם טבעיות ובחורף הקרוב יגיעו גם שוקולדים אורגניים וטראפלס טבעיים אנו מחפשות מוצרים משלימים כמו :עוגיות מעשה בית מחומרים אורגניים,ריבות ,ליקרים,שוקולד ,כל פריט מזון מחומרים טבעיים או אורגניים על מנת לשווק אותם עם המוצרים שלנו. אנו מאד מאמינות בקידום נשים ונראה בזה סיפוק אמיתי לעבוד עם עוד נשים כמונו . נשמח לשמוע הצעות לשיתוף פעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שותפות עסקית בממתקים בריאים
זהבה שנהב04/11/2008נענית בשמחה לאתגר. יש לי כמה וכמה מתכונים מוצלחים ופופולריים גם ללא אוהבי קמח מלא. מצפה לתשובה .זהבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
coralline08/11/2008זה נשמע נהדר! לצערי אני לא מבינה מספיק כדי לעזור לכן, אבל רציתי לשאול אם המוצרים שלכם כשרים ואם כן איפה יהיה ניתן להשיג אותם? תודה מראש, ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בפרטים
סיגל17/11/2008נשמע מאוד מעניין !הייתי רוצה לשמוע יותר פרטים. תודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפות עסקית בתחום המזון הבריא
סיגל17/11/2008נשמע מאוד מעניין, יש לי הרבה רעיונות. צרו קשר סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינוחים בריאים
גיל05/12/2008אני מכין קינוחים טבעיים גם לא מבושלים יש לי הרבה רעיונות צרו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצירת קשר
ליה שומרון פינדר25/12/2008כל מי שיש לו רעיונות נהדרים, כדאי שתשאירו כתובת אי-מייל ליצירת קשר.
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בשת"פ עסקי
אלה03/01/2009אשמח אם תצרו איתי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)