מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עץ תפוזונים לא מנוצל.אהובה18/12/2008
שלום רב ! בגינתי גדל עץ תפוזונים שופע .שאלתי מה ניתן להכין מהם וגם שיהיה לבריאות תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוז סיני
ליה שומרון פינדר19/12/2008שלום אהובה,
האמת שלא יצא לי כל כך לעבוד עם תפוז סיני, כנראה כי מעולם לא היה לי עץ כזה...
אני מכירה רק מתכונים לריבות מתפוז סיני, לא נתקלתי מעולם במתכונים לדברים אחרים. אני בטוחה שבחיפוש קל תוכלי למצוא מתכון לריבה או קונפיטורה, בריאותי זה לא בהכרח יהיה, אבל אולי טעים...
אם למישהו אחר בפורום יש הצעה, הוא מוזמן...
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס... ואני רק רציתי לעזור :(
אורלי24/12/2008והבאתי קישור למתכון שעשיתי חיפוש ומצאתי. טוב, אז אסור קישורים? בגלל זה נמחקה ההודעה? אני מתנצלת מאוד מאוד. ואם תרצו אני יכולה להעתיק את המתכון ללא הקישור. אני ממש מצטערת... חג שמח ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכון
ליה שומרון פינדר25/12/2008נשמח אם תנסי שוב להעלות את המתכון
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימושים לתפוזונים
ליאת30/01/2009הי, אני באופן אישי מוסיפה אותם לסלטי פירות. כמו כן, ניתן לעשות מהן חליטות טעימות מאוד. אם יהיה לי רעיונות נוספים, אשתף. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכיני עוגת תפוזים (מצורף מתכון)
מרגלית17/02/2009עוגת תפוזים
המצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
1 שקית אבקת וניל
1 שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח
אופן ההכנה:
מפרידים חלמונים וחלבונים.
מקציפים במיקסר את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים.
מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם חצי כוס הסוכר שנותר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והווניל ומערבבים. מוסיפים את תערובת החלמונים בתנועות קיפול עדינות עד שנוצרת עיסה אחידה.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את התערובת.
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)