עץ תפוזונים לא מנוצל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עץ תפוזונים לא מנוצל.
    אהובה
    18/12/2008

שלום רב ! בגינתי גדל עץ תפוזונים שופע .שאלתי מה ניתן להכין מהם וגם שיהיה לבריאות תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עץ תפוזונים לא מנוצל.

הוספת תגובה

• תפוז סיני

ליה שומרון פינדר
    19/12/2008

שלום אהובה,

האמת שלא יצא לי כל כך לעבוד עם תפוז סיני, כנראה כי מעולם לא היה לי עץ כזה...

אני מכירה רק מתכונים לריבות מתפוז סיני, לא נתקלתי מעולם במתכונים לדברים אחרים. אני בטוחה שבחיפוש קל תוכלי למצוא מתכון לריבה או קונפיטורה, בריאותי זה לא בהכרח יהיה, אבל אולי טעים...

אם למישהו אחר בפורום יש הצעה, הוא מוזמן...

ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס... ואני רק רציתי לעזור :(

אורלי
    24/12/2008

והבאתי קישור למתכון שעשיתי חיפוש ומצאתי. טוב, אז אסור קישורים? בגלל זה נמחקה ההודעה? אני מתנצלת מאוד מאוד. ואם תרצו אני יכולה להעתיק את המתכון ללא הקישור. אני ממש מצטערת... חג שמח ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתכון

ליה שומרון פינדר
    25/12/2008

נשמח אם תנסי שוב להעלות את המתכון

ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימושים לתפוזונים

ליאת
    30/01/2009

הי, אני באופן אישי מוסיפה אותם לסלטי פירות. כמו כן, ניתן לעשות מהן חליטות טעימות מאוד. אם יהיה לי רעיונות נוספים, אשתף. ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיני עוגת תפוזים (מצורף מתכון)

מרגלית
    17/02/2009

עוגת תפוזים
    המצרכים:
    4 ביצים
    1 כוס סוכר
    ½ כוס שמן
    ¾ כוס מיץ תפוזים
    1 שקית אבקת וניל
    1 שקית אבקת אפייה
    2 כוסות קמח

אופן ההכנה:
    מפרידים חלמונים וחלבונים.
    מקציפים במיקסר את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים.
    מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם חצי כוס הסוכר שנותר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והווניל ומערבבים. מוסיפים את תערובת החלמונים בתנועות קיפול עדינות עד שנוצרת עיסה אחידה.
    משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את התערובת.
    מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו