חייבת עזרה בנושא בישול כדורי בשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה בנושא בישול כדורי בשר
    אוסנת הראל
    11/01/2009

כנראה שאיני שמה את המרכיבים ביחס הנכון כי כל הזמן הכדורי בשר יוצאים לי רכים ואני מאוד רוצה לעשות כדורי בשר קשים מאוד. אני שמה חצי קילו בשר עם 2 ביצים, חצי כוס פירורי לחם וכמה כפות של קטשופ ומבשלת במרק עגבניות, אשמח מאוד לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאכל בריאות ?

מיכל אשל
    11/01/2009

הי אוסנת,

אולי עדיף שתפני זאת לפורום בישול כללי,

אנחנו מתמחים בבישול מאכלי בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיסה רכה מדי

ירושלמית88
    01/02/2009

אני מכינה מתכון דומה ומשתמשת בביצה אחת. נסי זאת ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קציצות טובות, וגם בריאות

שושי שטיינובי
    12/02/2009

לבשר מספיק להוסיף ביצה אחת, ואין צורך בקשטופ שמדלל את המרקם ועושה לך קציצות רכות. את יכולה להשתמש בבשר הודו אדום טחון, שהוא טעים מאד, עסיסי ודל שומן. אפשר להחליף רבע מהכמות בבשר בקר דל שומן. הוסיפי בצל בינוני קצוץ דק, ואם את רוצה מרקם קשה, אפשר לסחוט את הנוזלים מהבצל. כוס פטרוזיליה קצוצה תשדרג מאד את הקציצות ותשדרג גם את הבריאות. במקום פירורי לחם, אפשר להוסיף בורגול או סולת מלאה ואפילו קוואקר. נסי את השינויים האלה, תבלי לפי טעמך (מומלץ: פלפל שחור, מלח, בהרת וקורט קינמון), ותראי איזה קציצות מעלפות ייצאו לך. בתיאבון. שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו