מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה נחשב לממתיק הכי בריא לבישול?סיגל28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממתיק בריא
ליה שומרון פינדר28/01/2009הי סיגל,
אני יכולה להמליץ על שני ממתיקים בריאים יותר לבישול:
1) סילאן - דבש מתמרים, הוא יחסית לא מאוד מעובד ויש לו ויטמינים ומינרלים, הוא גם ממתיק זול יחסית. הבעיה איתו - שיש לו טעם! הוא לא בהכרח יתאים לכל דבר שנרצה לבשל.
2) סירופ אגווה - סירופ ממתיק, היום יש הממליצים על שימוש בסירופ זה לחולי סכרת, היתרון שלו הוא שהוא נטול טעם דומיננתי והוא פשוט מתוק, החיסרון שלו הוא שהוא לא זול.
לבריאות ובתיאבון
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיק בריא
ירושלמית8801/02/2009במשך השנה האחרונה השתמשתי בסוכרלוז להמתקת הקפה האחד (1/2 כפית קפה) שאני שותה פעם ביום כדי להעלות את לחץ הדם ומצב הרוח בבוקר.. לאחרונה, קראתי שתהליך העשיה שלו מאד לא בריא והפסקתי להשתמש בו. קודם הוספתי מעט בעת בישול קציצות במיץ עגבניות, או לסלט סלק וכד'. קניתי אגווה. ניסיתי להמתיק את הקפה, אבל כפית שלימה בקושי מורגשת בזמן שכאשר אני ממתיקה בסוכר קנים, די לי בחצי כפית. אולי כדאי לחזור לסוכר קנים ודי? האם בישול פוגע בו? לא כתוב עליו שהוא נועד לבישול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיק
ליה שומרון פינדר03/02/2009הי ירושלמית,
סוכר קנים הוא סוכר מקנה סוכר, יש גם סוכר לבן שכתוב עליו סוכר קנים. אז מענין אותי לדעת באיזה סוכר מדובר.
בלי קשר, אם את שותה כוס סוכר אחת ביום ובשביל זה את מחפשת ממתיק, אני לא חושבת שזה ממש משנה כי מדובר בכמויות מזעריות. בכל אופן סוכר הוא סוכר, מכיל בעיקר פחמימה וכדאי לצרוך אותו ברמה הכי פחות מעובדת (דמררה). אומרים שאגווה יותר בריא, זה לא משנה אם את משתמשת ביותר מכפית כי אי אפשר להשוות את זה לסוכר מבחינת נםח / כמות לעומת מתיקות.
בכל אופן, הסירי דאגה מליבך.
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)