כדורי שוקולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שוקולד
    שני
    20/02/2009

הי לכולם! אני מכינה תמיד כדורי שוקולד עם 100 גרם חמאה... רציתי לשאול אם זה אפשרי להכין עם שמן קנולה שיהיה יותר בריא.. אם כן אז איזה כמות.... ויצא לי אותו טעם כמו עם חמאה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שוקולד

הוספת תגובה

• שמן במקום חמאה

ליה שומרון פינדר
    20/02/2009

הי שני,
    אני לא מכירה את המתכון אבל אני מניחה שבמקום 100 גרם חמאה את יכולה לשים 1/3 כוס שמן נייטרלי (קנולה למשל) וזה יהווה תחליף טוב. את יכולה אפילו לנסות לשים קצת פחות.
    בנוגע לטעם... לצערי לא יהיה לזה את אותו הטעם.
    אבל אני בטוחה שזה עדיין יהיה טעים.
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליה, תודה

שני
    20/02/2009

בעיקרון המתכון הוא: 200 גרם ביסקוויטים 100 ג' חמאה 1/3 כוס חלב חצי כוס סוכר 1/3 כוס קקאו כפית תמצית וניל.... זהו בעיקרון.... אני אנסה עם שמן אבל עכשיו אני חושבת אם אפשר לוותר בכלל על השמן ופשוט לשים כוס חלב במקום... זה גם טוב? או שזה יתפורר לי? מה את אומרת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שני

ליה שומרון פינדר
    20/02/2009

אני לא הייתי שמה כוס חלב, אלא הייתי מחברת את כל הרכיבים מלבד החמאה ובודקת מה חסר לפי המרקם. את יכולה לנסות לשים חלב אבל בהדרגה, אפשר אולי קצת חלב וקצת שמן. צריך לנסות.
    תכתבי בסופו של דבר את המינונים ותחלקי עימנו. נשמח מאוד!
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו