שמן קוקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן קוקוס
    תמי
    25/02/2009

לאחרונה קראתי שמומלץ לצרוך 2 כפות שמן קוקוס ביום. עוזר לחילוף החומרים, ירידה במשקל ואפילו כקוסמטיקה לפנים. מה ידוע לכן? תודה מראש תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן קוקוס

הוספת תגובה

• שמן קוקוס

ליה שומרון פינדר
    25/02/2009

שמן קוקוס מכיל ברובו שומן רווי ומשום כך הוא שנוי במחלוקת. התזונה הקונבנציונאלית סבורה ששומן רווי הוא מאוד לא בריא וממליצה להימנע ממנו עד כמה שניתן.
    לעומת זאת, מחקרים חדשים בשנים האחרונות טוענים שסוג מסויים של שומן רווי שנמצא בחלב האם (שהוא "המזון המושלם" והיחיד שאנחנו יודעים בוודאות שנועד לאדם) הוא אותו שומן רווי שנמצא בשמן הקוקוס, ולכן אין להתייחס אליו כשומן רווי המגיע משומן החי אלא באופן שונה.
    מחקרים הראו שצריכה של שמן קוקוס מסייעת לפעילות הלב, שמן קוקוס מסייע להרזייה, הוא אינו מתחמצן ולכן מצריכתו אנו לא חשופים לנזקי חמצון ועוד...
    זוהי הפעם הראשונה ששמעתי על ההמלצה לצרוך ממנו 2 כפות, זה נראה לי הרבה, אבל לדעתי בהחלט אפשר לשלבו במזון. אם את יכולה לשלוח לי את המקור על המינון הזה אני אוכל לבחון את אמינותו.
    שימוש בשמן קוקוס על פני העור הוא ידוע מזה שנים, והוא השומן הבסיסי בהרבה קרמים ומוצרים קוסמטיים. לאחרונה החלו לשווקו באופן גולמי למריחה על הפנים, מתגובות ששמעתי זה נותן לחות מבלי להשאיר את הפנים שומניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו