שאלות לגבי שינוי בתזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי שינוי בתזונה
    מור
    20/03/2009

היי.. רציתי לדעת מה המינון של סירופ אגווה לעומת סוכר רגיל... אם אני תמיד שותה תה עם 2 כפיות סוכר, מהי הכמות של סירופ אגווה שאני צריכה להשתמש, על מנת שתהיה אותה מתיקות? שאלות נוספות: איזה תחליפים יש לביצים? ואיזה תחליף יש לטופו? כל השאלות נשאלות עקב רגישויות למצרכים הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי שינוי בתזונה

הוספת תגובה

• שלום מ ור

ליה שומרון פינדר
    21/03/2009

סירופ אגווה הוא ממתיק טבעי והוא יכול להחליף סוכר כמעט בכל דבר במטבח (לאלה שלא מכירים).
    מבחינת מינון, אני מחליפה ביחס של 1:1, כפית סוכר חום בכפית שטוחה של אגווה. תטעמי ותדעי.

תחליף לביצים - לאיזה צורך? לאפייה? הרבה פעמים לאפייה בעוגות בחושות אפשר להשתמש ברסק תפוחים, ברסק של בננות או בתערובת של זרעי פשתן טחונים עם מים (שנותנים מרקם צמיגי כמו של ביצה. את טבעונית? או שבאמת מדובר ברגישות, כי אני לא מכירה אנשים שרגישים לביצים, האם זו תופעה מאובחנת?

בנוגע לטופו - טופו הוא תחליף לבשר, אין שום חובה לאכול דווקא טופו כתחליף לבשר, יש הרבה אנשים שקשה להם לעכל טופו, כל שילוב של דגנים וקטניות או של קטניות וגרעינים יהווה חלבון מלא ותחליף טוב לבשר, למשל: אורז ועדשים, פרוסת לחם מלא עם חומוס, חומוס עם טחינה ועוד...

מקווה שעזרתי,

ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו