טוסטר לבישול בריאותי ג'ורג' פורמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוסטר לבישול בריאותי ג'ורג' פורמן
    אורית
    11/04/2009

נתקלתי בטוסטר הנהדר הזה במהלך ביקור ביריד של חבר, שם הדגימו את אופן פעולתו.
    רכשתי אחד באמצעות אתר אנטרנט, שם מצאתי אותו זול יותר. אין לתאר את השינוי שהוא חולל בקרב בני משפחתי.
    לא צולים יותר עם שמן! ניתן להטות אותו כך שהשומנים מטפטפים לצלוחית מיוחדת! מגוון ענק של אפשרויות בישול - והכל מהיר וקל! מומלץ ביותר!
    אני מצאתי רק את הדגם G5 שיש לו פלטות מתחלפות - שמעתי מחברים שבארה"ב יש מגוון דגמים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה

חנית
    17/04/2009

שלום,
    האם את יודעת איפה ניתן להשיג את חוברת המתכונים של הגריל של ג'ורג' פורמן בעברית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוברת מתכונים לג'ורג' פורמן

אורית
    19/04/2009

לא ממש.. באריזה היתה חוברת באנגלית בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי דרך דפי זהב בבתי ספר לבישול

רונית
    21/04/2009

אני לא מצליחה לצרף פה לינקים מאיזושהי סיבה.
    אבל כנסי לדפי זהב, חפשי בסיווג של סדנאות בישול וקורסים. ממליצה לך לפנות לפוד פרוססור או לקיצ'ן סטודיו. את שניהם אני מכירה. יש שם מעבר לציוד משובח גם המון חומר כתוב וייתכן ויש את החוברות שרצית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו