גלידת שמנת או גלידת סויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלידת שמנת או גלידת סויה
    נאוה
    15/07/2009

שלום לכולם. יד לי שאלה בקשר לדיאטה שאני עושה כבר כשבועיים וחצי - מאוזנת וכזו שלא כל כך קשה לביצוע. איזו גלידה עדיפה למי שעושה דיאטה, גלידת שמנת או גלידה מחלב סויה? מבחינת קלוריות, שומנים וכו'...

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלידת שמנת או גלידת סויה

הוספת תגובה

• גלידת שמנת או סויה

שושי שטיינוביץ
    16/07/2009

נאווה שלום,
    מהו תפריט הדיאטה שלך? ממי קיבלת אותו? האם התייעצת עם דיאטנית? אנא כתבי לי ואשמח לענות לך.

בברכה,

שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשושי

נאוה
    16/07/2009

תודה על המענה.

אין לי דיאטה מסודרת, הכוונה היתה שפשוט הפחתתי בכמויות האוכל, אני עדיין צורכת את כל אבות המזון, פשוט בלי זלילות. ועדיין, על גלידה קשה לי לוותר לגמרי, ולכן שאלתי מה פחות משמין (או יותר בריא, תלוי איך מסתכלים על זה...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנאווה משושי

שושי שטיינוביץ
    16/07/2009

מכיוון שאין לך הדרכה תזונתית, קשה לי לענות לך. הייתי מתייעצת עם דיאטנית, ואולי ליה תוכל לענות לך. מה שאני הייתי עושה, הייתי בוחרת את הגלידה עם אחוזי השומן הנמוכים יותר ומסתפקת במנה קטנה, מידי פעם. אם ירידת המשקל תיבלם, הייתי בכל זאת מתייעצת עם דיאטנית.

אגב, יש קינוחים נפלאים מפירות עם לימון או מיץ תפוזים או יין לבן, דלי קלוריות וטעימים להפליא. הסתכלי באתר, תמצאי כמה מתכונים שלי, שאולי יכולים לתת מענה לתשוקה למתוק.

לילה טוב,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו