חביתה עם תרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חביתה עם תרד
    חן
    22/07/2009

היום הכנתי חביתה משתי ביצים, עם כף תרד קפוא (מדליוני תרד) מבושל עם פטריות.
    רציתי לדעת האם השילוב של הביצים עם התרד אכן טוב, והאם חביתה שכזו מומלצת להעלאת רמת הברזל בגוף.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חביתה עם תרד

הוספת תגובה

• לחן משושי, חביתה עם תרד

שושי שטיינוביץ
    22/07/2009

חן שלום,

ביצים עם תרד זה שילוב מצויין. מקווה שיצא לך טעים, ואם לא, אשמח לתת לך מתכון כאן בפורום. כתבי לי. לגבי כמות הברזל, נראה לי שליה תוכל לתת לך תשובה מדוייקת. עד כמה שידוע לי יש ברזל בחלמונים של הביצים ולא הייתי ממש בונה על התרד בעניין הזה, בפרט אם מדובר בכמות של כף.

אגב, אם קורא אחר מעוניין במתכון של חביתת תרד ו/או חביתת ירק, אשמח לכתוב. כתבו לי.

שיהיה לך ערב כיף, שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

חן
    23/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל בחביתת תרד ופטריות

ליה שומרון פינדר
    23/07/2009

הי חן,
    ב- 100 גרם תרד יש 2.5 מ"ג ברזל, באותה כמות ביצה יש קצת פחות ברזל ובפטריות יש חצי מכמות הברזל בתרד. מה שהכנת נשמע לי מאוד טעים ומקור נחמד לברזל אך בהחלט לא מקור עיקרי. אם תרצי להעשיר את החביתה שלך בברזל תוכלי להוסיף לה למשל אצות ים, אצות מסוג וואקאמה משתלבות מצויין עם חביתות ומוסיפות המון טעם ויטמינין ומינרלים.
    אם ליד החביתה נניח תאכלי סלט רענן עם חופן של אגוזים טבעיים, לא קלויים, גם כן תגדילי כך את כמות הברזל במזונך.
    בתיאבון ולבריאות,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את החביתה אכלתי בתוספת

חן
    23/07/2009

סלט: עגבניה, מלפפון, חסה עגולה, בצל, צנונית, גזר, פלפל אדום ועלי רוקט.
    1 כף גרעיני פשתן ו-2 כפות של גבינה לבנה 3%.
    אני חייבת לציין שהחביתה יצאה ממש עסיסית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו