רגישות לקארי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לקארי?
    חגי
    02/08/2009

שלום. אני מעוניין להכין חזה עוף בקארי, ע"פ מתכון שקיבלתי מחברים שנראה כמו מעדן אמיתי. העניין הוא שמעולם לא טעמתי מאכל כלשהוא עם קארי ולא מתחשק לי לגלות שאני אלרגי או רגיש לתבלין הזה.

האם הקארי הוא למעשה תערובת של תבלינים שונים או שהוא צמח אחד ויחיד? האם יש זיכוי שעצם היותי רגיש לזעתר קשורה כהוא זה לרגישות כלשהיא לקארי?

תודה על התשובות ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לקארי?

הוספת תגובה

• קארי

ליה שומרון פינדר
    03/08/2009

קארי זה תערובת של תבלינים הודית שבד"כ מבוססת על כורכום ויש בה גם צ'ילי ופפריקה ועוד כל מיני תבלינים.
    על פניו לא נראה שיש סיבה להיות אלרגיים לקארי, אבל אם היית רוצה לבחון את זה הייתי ממליצה לך לשים מעט מאבקת הקארי בפה, על הלשון. זה לא יהיה טעים, אבל תוכל לבחון אם אתה אלרגי. אם ביום שלאחרי יהיו תופעות אלרגיות, תדע שכן. אם לא, תוכל לנסות שוב את הקארי עם המתכון המצוין שיש לך.
    בברכה,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה טובה, תודה רבה!

חגי
    03/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו