מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסטה לחולה צליאקסו אלן10/08/2009
שלום וערב טוב.
בני בן ה-9 אובחן לא מזמן כחולה צליאק וככזה אינו יכול, כמובן, לצרוך חיטה ומוצריה.
האם יש פסטה מוכנה לחולי צליאק, כזו שעשויה מקמח שאינו דגן (אולי תירס?). האם אשר להכין בצק פסטה כזה בבית?
תודה מראש ויום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטה ללא גלוטן
ליה שומרון פינדר11/08/2009שלום סו,
אני ממליצה לך לבקר בחנות טבע, באזור ה"ללא גלוטן" תוכלי למצוא מגוון של פסטות שמתאימות לחולי צליאק, מאורז, מתירס ומעוד כל מיני רכיבים. אני מאוד אוהבת את הפסטה מהאורז המלא, היא ממש מצויינת!
אני מעולם לא ניסיתי להכין בבית פסטה כזאת, לדעתי זה פשוט מסובך מדי להכנה ביתית.
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פסטה אורז אפילו בסופרים
עומר02/09/2009היום יש פסטה ללא גלוטן מאורז שמאוד טעים ומומלץ יותר מהפסטה תירס לטעמי למרות שזה כבר טעם אישי... פסטות מאורז נמכרות היום גם בסופרים הגדולים כמו מגה בעיר שיש לי פה מתחת לבית. רק צריך למצוא את זה כי זה לא נמצא באותם מדפים כמו שאר הפסטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסטה ללא גלוטן
שושי שטיינוביץ02/09/2009היי סו אלן,
כל פסטות האורז (יש לוודא שאינן מכילות קמח) מצויינות וללא גלוטן.
במרכול שאני עורכת קניות, של רמי לוי, יש פסטות מקמח תירס. הן למעשה מיועדות לפסח, אך מצויינות לחולי צליאק או כל מי שאוכל ללא גלוטן. כמו כן את יכולה למצוא פסטות כאלה בחנויות טבע ובחנויות של המזרח הרחוק. יש אפילו פסטות משעועית.
לא ממליצה לך להכין פסטה לבד. כדאי למצוא את הפסטות המוכנות ולדעתי הן ממש נותנות מענה לצורך בפסטה וללא גלוטן.
לילה טוב, שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסטה ללא גלוטן
רוזי10/09/2009שלום אני צליאקית כבר 3 שנים. יש מבחר לא קטן של פסטות, לחמים ועוד הרבה תחליפים.
את יכולה למצוא בכל חנות טבע ואם את גרה באזור פ"ת יש שתי חנויות מרכזיות של מבחר מוצרים ללא גלוטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)