מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות דג עם תפו"א לילדיםנטשה09/10/2009
כשהייתי ילדה היה נהוג להכין במעונות הילדים קוביות דג עם תפוחי אדם ורוטב אדום. הייתי רוצה להכין מאכל זה לילדי שאינם אוכלים דגים. אני כילדה אהבתי מאוד מאכל זה ואיני משיגה את המתכון. אולי תוכלו לעזור לי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות דג עם תפוחי אדמה, מתכון
שושי שטיינוביץ09/10/2009היי נטשה,
תודה על השאלה שלך. אני אוהבת את השאלות האלה כי גם לי הם מזכירים ילדות נשכחת, עם אוכל פשוט וטעים......הרי לך המתכון, שהוא בעצם ממש ממש מבית אמי....
קובים דג עם תפוחי אדמה לילדים:
משושי שטיינוביץ
חומרים:
1 קילו דג פילה, אפשר נסיכת הנילוס, חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני,
200 גר' רסק עגבניות
1 בצל בינוני
2 כפות פפריקה
מלח לפי הטעם
כף שמן
אופן ההכנה:
לפני הבישול, כדאי להמליח את קוביות הדג למשך כשעה. ההמלחה משפרת את המרקם של הדג,, ומוציאה ממנו את הטעם ה"דגי". לאחר ההמלחה שוטפים היטב עם הרבה מים נקיים.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות.
קוצצים בצל.
בסיר עמוק מטגנים בצל עם כף שמן עד הזהבה,
מוסיפים פפריקה ומטגנים קלות
מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים
מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים וממשיכים לטגן קלות.
מוסיפים מעט מים, מביאים לרתיחה. בסיר נוצר רוטב עגבניות סמיך וטעים.
בשלב זה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומעליהן את הדג.
מוסיפים מים עד כיסוי.
מבשלים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים.
טועמים ומתקנים תיבול. אם יש צורך שמים מלח. ייתכן שלא יהיה צורך בגלל ההמלחה של הדג.
מגישים חם מעל אורז מלא, או אורז בסמטי לבן או קוסקוס מסולת מלאה.
לא לשכוח להגיש עם סלט ירוק וטעים.
בתיאבון וחג שמח,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה, זה המתכון שחיפשתי.
נטשה10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)