שמירת מיץ רימון טבעי במקפיא-יעיל?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת מיץ רימון טבעי במקפיא-יעיל?!
    אלי
    12/10/2009

עוד מעט נגמרת העונה וחשבתי לסחוט ולשמור במקפיא בבקבוקים.
    האם האיכות המיוחדת תשמר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלי, מיץ רימונים במקפיא

שושי שטיינוביץ
    12/10/2009

אלי היי, אינני תזונאית, ועל כן אענה לך תשובה אינטואיטיבית ולמיטב ידיעתי.

נראה לי שאין שום מניעה להקפיא מיץ רימונים, אך נדמה לי שתשובה מהימנה תוכל לקבל מליה.

בברכה,

שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיץ רימונים

ליה שומרון פינדר
    13/10/2009

כמובן שאין כמו לשתות מיץ רימונים מיד עם סחיטתו. האיכות וההשפעה של נוגדי החמצון היא הגדולה ביותר. אפשר להקפיא מיץ רימונים, אני מניחה שהאיכות שלו נפגמת במידה מסויימת, אך בוודאי עדיין שווה לשתות אותו.
    האם הייתי הולכת לקנות הרבה רימונים ולסחוט ולהקפיא בכמות שתספיק לכל החורף? לדעתי יש סיבה שפרי הוא עונתי, ולכן בעת החורף יש לנו אפשרות להינות מנוגדי החמצון שהחורף מזמן לנו ומפירות החורף, פירות ההדר למשל...
    אפשרות נוספת היא לקנות מיץ רימונים בבקבוק בעת החורף, בחנויות הטבע הוא נמכר כל השנה במחיר יחסית סביר והוא טעים (ולא יתפוס לך מקום בפריזר).
    שתהיה לנו שנה עשירה כרימון,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו