מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילה אמנון מושטחגית16/10/2009
שלום
אני מאוד אוהבת לאכול פילה אמנון אך תמיד נשאר לו בסוף הבישול הטעם הזה של דג ים איך אני גורמת לזה שהטעם הזה יצא? האם צריך להשרות אותו קודם הבישול במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית, פילה אמנון
שושי שטיינוביץ16/10/2009חגית היי,
כדי שהטעם ה"דגי" של פילה אמנון ודגים בכלל ייעלם, יש להמליח את הדג היטב לפני הבישול. לפעמים אני ממליחה אפילו לילה מראש, אך המלחה של חצי שעה מראש גם יכולה להספיק. להמליח היטב, כלומר על כל קילו דגים, שימי לפחות 3 כפות גדושות של מלח. אל תחששי, המלח נשטף היטב והדגים לא נשארים מלוחים. ממליחים את הדגים אחרי השטיפה, ללא השריה במים נוספים.
אחר כך: הנה מתכון לדג אמנון מעלף, בכמות של 1 ק"ג דג: (5-6 מנות).
בסיר שטוח את מורחת כפית שמן, ושמה 6 שיני שום פרוסות. על השום, את שמה חופן מלא של פטרוזיליה וכוסברה. על עשבי התיבול את מסדרת יפה פרוסות של עגבניה (כ-3 עגבניות). מתבלת:
פלפל שחור, פפריקה, מעט כמון, אם יש לך עשבי תיבול: מעט רוזמרין קצוץ.
על פרוסות העגבניות את מניחה את נתחי הדג ומתבלת כנ"ל עם עשבי התיבול. על כל מנה של דג את שמה פרוסת עגבניה ופרוסה דקה של לימון עם הקליפה. גם אותן את מתבלת.
לסגור את הסיר היטב, לבשל על אש בינונית במשך 30 דקות. לא לגעת בסיר.
מעדן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)