מתכון לפרגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתכון לפרגיות
    יפה
    28/10/2009

שלום,

לאחר טיפול במכון אברמסון, אני נמצאת בתהליך של גמילה מסוכרים וגלוטן.

מבקשת מתכון לפרגיות למשל ללא, צ'לי, סויה, טריאקי וכל הרטבים למינהם , בהם מוצי הסוכר..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתכון לפרגיות

הוספת תגובה

• ליפה, מתכון לפרגיות ללא גלוטן וסוכר

שושי שטיינוביץ
    28/10/2009

יפה היי,

להלן מתכון לפרגיות ללא גלוטן וללא סוכר:
    אתן לך מתכון פשוט וטעים להפליא. אם תרצי מתכון יותר מורכב, חזרי אלי ואשמח לתת לך:
    אבל נסי את המתכון הזה וספרי לי איך היה.

מצרכים:
    1 ק"ג פרגיות
    1 בצל גדול
    4 שיני שום קצוצות
    1 כף גדושה פפריקה מתוקה (או חריפה אם את אוהבת)
    250 גר' רסק עגבניות
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור
    אין צורך בשמן!!!
    הכנה:

בסיר בינוני שטוח שמים:

בצל קצוץ
    פרגיות
    פפריקה
    רסק עגבניות
    תבלינים
    מכסים עם מים ומבשלים על אש בינונית עד שהרוטב נעשה סמיך וטעים והפרגיות התבשלו. בערך 40 דקות.

טעים להגשה מעל אורז בסמטי או מלא או קוסקוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות

יפה
    29/10/2009

ראשית תודה לתגובתך,

אך, מאחר וברסק העגבניות יש מרכיב של סוכר ואני חייבת להמנע גם מזה בשלב זה , האם ניתן להוריד את הרסק, או לחליפין להוסיף עגבניה מרוסקת?
    אני נמצאת בתהליך של גמילת סוכר וגלוטן במסגרת מכון אברמסון, לכן מאוד חשובים לי הפרטים האלה.

אני בטוחה שבהמשך אמצא רסק ללא סוכר.. אבל עד אז..

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות ללא סוכר

ליה שומרון פינדר
    29/10/2009

יפה שלום,

ניתן למצוא בכל סופר רסק עגבניות 100% טבעי ללא סוכר. עגבניות נטו. המתכון של שושי נשמע מצוין, נראה לי שכדאי לך...

בתיאבון ולבריאות,

ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפה, רסק עגבניות

שושי שטיינוביץ
    29/10/2009

יפה היי,

עד כמה שידוע לי אין סוכר ברסק עגבניות. ועד כמה שידוע לי רסק עגבניות הוא בריא לשימוש. אך אם בכל זאת יש לך בעיה, את יכולה להכין את אותו מתכון עם עגבניות טריות בלבד, רצוי קלופות וחתוכות, אך אפשר גם להשאיר את הקליפה. בכל מקרה זה מאד טעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות

יפה
    29/10/2009

ראשית תודה לתגובתך,

אך, מאחר וברסק העגבניות יש מרכיב של סוכר ואני חייבת להמנע גם מזה בשלב זה , האם ניתן להוריד את הרסק, או לחליפין להוסיף עגבניה מרוסקת?
    אני נמצאת בתהליך של גמילת סוכר וגלוטן במסגרת מכון אברמסון, לכן מאוד חשובים לי הפרטים האלה.

אני בטוחה שבהמשך אמצא רסק ללא סוכר.. אבל עד אז..

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות נשלחה ההודעה שנית- תודה

יפה
    29/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות, אישור מליה

שושי שטיינוביץ
    29/10/2009

ליפה היי,

ראיתי את התגובה של ליה לרסק עגבניות. היא מבינה בבריאות יותר ממני, אז יש לך אישור מסמכות של ממש. מקווה שזה יעודד אותך לנסות את המתכון. שתפי אותנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו