קופסאות שימורים. מסוכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קופסאות שימורים. מסוכן?
    דנה
    01/11/2009

נאמר לי כי לא טוב להשאיר קופסאות שימורים פתוחות במקרר מכיוון שהשילוב של החומציות שנמצאת בתוך המזון המשומר (זיתים, רסק עגבניות וכד') והמתכת, יכול לגרום לסרטן ולמחלות שונות.
    האם יש מחקרים לגבי הנושא?
    האם ידוע לך משהו לגבי זה?
    אשמח מאוד לתשובה
    תודה רבה ויום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קופסאות שימורים. מסוכן?

הוספת תגובה

• קופסאות שימורים

ליה שומרון פינדר
    02/11/2009

זה נכון. כיוון שאלומיניום נוטה להתרכב עם המזון שלנו ובעיקר עם מזונות חומציים כמו עגבניות למשל.
    צריכה של אלומיניום עשויה להיות מזיקה לבריאותינו ולהזיק למערכת העצבים ולמערכות נוספות בגוף.
    לקריאת חומר בנושא את יכולה לקרוא בספר להוציא את הקוץ אשר מדבר על כימיקלים במזון ועל ההשפעה שלהם על הבריאות שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות מקופסת שימורים פתוחה במ

נוח
    16/04/2014

היה לי למשך שבוע אם לא יותר קופסת שימורים של רסק עגבניות פתוחה במקרר , היום הכנתי אם זה רוטב ואני חשה כאבי בטן .. האם יש לזה קשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק עגבניות מקופסת שימורים פתוחה במ - תגובה

שושי שטיינוביץ
    16/04/2014

קשה לדעת. אם הכאב ממשיך, אני מציעה לך להיבדק. הסיבה יכולה להיות שונה לחלוטין וכדאי לך לדעת מה הסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו