מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובתך נעמה לי מאודטליה28/11/2009
הגישה שלך היא גם הגישה שלי, בעניין הלא "לבן", וכל השאר, ובעיקר אהבתי את הגישה השפויה שלך. אני מנסה לשמור על איזה שהוא קו ביניים שפוי, וללכת ישר בין מבול המידעים המנוגדים שנזרקים עלינו בעיתונות ובאינטרנט מכל כיוון. אבל נדמה לי שאני מתחילהבזמן האחרון לאבד קצת את השפיות המבוקשת. על סוגיית קרטון הביצים שמעתי רק לפני שבוע, וזאת הבעייה עם מידע חדש כזה, שברגע שיודעים, קשה להמשיך ולהתעלם. אני חושבת, בהשפעת ובזכות רוח הדברים שלך, שבשלב הזה אני אנסה להתעלם, ואמשיך לעשות מה שעשיתי עד כה כל החיים, ממילא עד עכשיו לא מצאתי שיש לזה השפעה שאני יכולה להגדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה, משושי, תודה גם לך
שושי שטיינוביץ28/11/2009טליה היי, המון תודה על המשוב שלך. זה בדיוק העניין. את עושה נכון בגישה השפוייה שלך. וכפי שהבנת זו גם הגישה שלי. אני בעד דרך שניתן להתמיד איתה, ושהיא גם מהנה ומספקת. כל דרך אחרת גורמת לרפיון ידיים וייאוש. ואז חוזרים עוד יותר אחורה. מתוך מה שאמרתי אני משתדלת להכין את האוכל הכי טעים שיש (יש כ-1200 מתכונים כבר) תוך הקפדה על הכללים הפשוטים האלה. מסכימה איתך שאנחנו מוצפים במבול של מידע, שלא אחת מגיעה ידיעה שסותרת אותו לחלוטין.
אכן, בתוך הכללים הבסיסיים עשי מה שהלב שלך אומר לך, ואני בטוחה שתעשי נכון.
אשמח להמשיך לעזור,
ברכת שבת שלום לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)