לחם קל- הבנת הכתוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם קל- הבנת הכתוב
    טליה
    02/12/2009

מה הם החומרים הר"מ הרשומים כחלק ממרכיבי לחם קל- קלציום םרופיונט פוטאסיום סורבאט אצסולפאם K והאם אלה חומרים שאני רוצה אצלי בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם קל- הבנת הכתוב

הוספת תגובה

• לטליה, חומרים כימיים

שושי שטיינוביץ
    02/12/2009

טליה היי,
    החומרים האלה הן תוספות כימיות ללחם שנועדו לשמש כחומר משמר, ממתיק מלאכותי וכד'. אני מניחה שאולי ליה תוכל לתת לך מידע יותר מדוייק.

אך כדרכי, אומר לך מה גישתי: וכשאני כותבת את לך, אני מקווה שיקראו זאת עוד הרבה גולשים.

על מנת לשמור על תזונה בריאה, אני משתדלת להקפיד על מרכיבי המזון שנכנסים לפינו. אני משתדלת להמנע מכל מזון מעובד ומבשלת אך ורק עם ירקות טריים (או קפואים), בשר, עוף ודגים רזים, דגנים מלאים (חוץ מאורז בסמטי), וכפית שמן קנולה או זית לכל סיר אוכל ל-6 איש. מעט מוצרי חלב עד 5% שומן.
    משתדלת להימנע מכל כימיקלים או אבקות או חומרים משמרים. ככה. ליתר בטחון. מבחינתי, אם אני מקפידה על הכללים האלה, אני בחוף מבטחים. זה לא אומר שאינני חוטאת, אך אלה הכללים.
    משתדלת לבשל את האוכל הכי טעים שאפשר ממה שהגוף שלי שמח לקבל. כל השאר פשוט בחוץ.

זו הסיבה שאני לא אוכלת לחם קל או לחמים תעשייתיים אחרים, והאמת היא שאני מעדיפה לאפות את הלחם שלי. אבל אם אין לי אפשרות אז לפחות קונה לחם ממקום מוכר שאני יודעת מה מכניסים בו.

מקווה שעזרתי,

לילה טוב לך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו