זרעי כוסברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרעי כוסברה
    אפרת
    01/01/2010

שמעתי שזרעי כוסברה מורידים כולסטרול אם זה נכון והייתי שמחה לדעת באיזה מינון להשתמש
    ובאיזה אופן, נכון להיום אני לקוחת רבע כפית עם כל ארוחה.
    אשמח להעזר במידע מדוייק יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרעי כוסברה

הוספת תגובה

• זרעי כוסברה, לאפרת, משושי

שושי שטיינוביץ
    02/01/2010

אפרת היי,

אני שפית ומתמחה בבישול בריא. לא יודעת לומר לך אם זרעי כוסברה מורידים כולסטרול, אך כן אני יכולה לומר לך שזרעי כוסברה הן תבלין נפלא וניתן להוסיף אותו כמעט לכל מאכל. את יכולה להוסיף למאכלי עוף, דגים, בשר, מרקים וקדירות. הוא תמיד טעים. אפשר להשיג אותו טחון או להשתמש בגרגרים שלמים. בגרגרים שלמים את יכולה להשתמש כתוספת לאורז או מאפים ולחם. במאכלים אחרים את יכולה להשתמש בכוסברה טחונה ומידי פעם אפילו קצת "להתחצף" ולשים גרגרים שלמים. את יכולה לקלות מעט את הגרגרים ואף לשפר את טעמם.

אמי ז"ל הייתה מוסיפה זרעי כוסברה לעוגיות מלוחות (הכאעק המפורסם, שהיום נמכר כעוגיות מרוקאיות), ועד היום אני זוכרת את הטעם הנפלא של הגרגרים המתפצחים בפה.

נסי ותיהני, ואילו תשובה לשאלה שלך את יכולה למצוא בפורום בריאות. ליה כרגע בחו"ל ואני מאמינה שהיא תוכל להשיב לך כשתחזור. אבל נסי בפרורם בריאות, אני מניחה שתקבלי תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו