מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרעי כוסברהאפרת01/01/2010
שמעתי שזרעי כוסברה מורידים כולסטרול אם זה נכון והייתי שמחה לדעת באיזה מינון להשתמש
ובאיזה אופן, נכון להיום אני לקוחת רבע כפית עם כל ארוחה.
אשמח להעזר במידע מדוייק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי כוסברה, לאפרת, משושי
שושי שטיינוביץ02/01/2010אפרת היי,
אני שפית ומתמחה בבישול בריא. לא יודעת לומר לך אם זרעי כוסברה מורידים כולסטרול, אך כן אני יכולה לומר לך שזרעי כוסברה הן תבלין נפלא וניתן להוסיף אותו כמעט לכל מאכל. את יכולה להוסיף למאכלי עוף, דגים, בשר, מרקים וקדירות. הוא תמיד טעים. אפשר להשיג אותו טחון או להשתמש בגרגרים שלמים. בגרגרים שלמים את יכולה להשתמש כתוספת לאורז או מאפים ולחם. במאכלים אחרים את יכולה להשתמש בכוסברה טחונה ומידי פעם אפילו קצת "להתחצף" ולשים גרגרים שלמים. את יכולה לקלות מעט את הגרגרים ואף לשפר את טעמם.
אמי ז"ל הייתה מוסיפה זרעי כוסברה לעוגיות מלוחות (הכאעק המפורסם, שהיום נמכר כעוגיות מרוקאיות), ועד היום אני זוכרת את הטעם הנפלא של הגרגרים המתפצחים בפה.
נסי ותיהני, ואילו תשובה לשאלה שלך את יכולה למצוא בפורום בריאות. ליה כרגע בחו"ל ואני מאמינה שהיא תוכל להשיב לך כשתחזור. אבל נסי בפרורם בריאות, אני מניחה שתקבלי תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)