מכשיר אידוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר אידוי
    אורן
    10/01/2010

שלום.

אני מעוניין לקנות מכשיר אידוי חשמלי (לא סיר). אני ממש לא מבין בזה וחשבתי, אולי אתם תדעו יותר.

מהם הדברים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה? האם יש חברות טובות יותר? כדאי פלסטיק או משהו אחר? האם כל המכשירים יודעים לבשל בשר? איזה גודל מומלץ?

אשמח לכל מידע בנןושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר אידוי

הוספת תגובה

• מכשיר אידוי

שושי שטיינוביץ
    10/01/2010

לא נעים לי לומר, אך איני מכירה מכשירי אידוי חשמליים. אני משתמשת בסיר כפול, כאשר בסיר התחתון יש מים ובעליון יש חורים. אני גם משתמשת בכלי אידוי מבמבוק. הסיר הכפול עושה עבודה מצויינת ואפשר לאדות בהם הכל. החל מהכנת קוסקוס (אמיתי) וכלה באידוי ירקות, דגים, דים סאם ועוד.

אם תמצא מכשיר חשמלי ויהיו לי התוויות שונות, ספר לנו, אולי נוכל לעזור לך לבחור. אך אם הייתי צריכה להמליץ, ממליצה לך לרכוש סיר אדים כפול לשימוש על הכיריים.

מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אורן
    11/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו