אוי תודה, עכשיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוי תודה, עכשיו
    טליה
    12/02/2010

אני מבינה למה העצירות..... איזה עוד דגן היית ממליצה להשקיע בתוך היוגורט לארוחת בוקר משביעה? ניסיתי למשל נבט חיטה, שהיה בסדר. ניסיתי סובין שיבולת שועל, שגם היה קצת כבד לקיבה.וכמובן, גם פשתן טחון. כשאני מוסיפה לתערובת גם קוביות בננה או טבעות תמרים, אני שבעה מהארוחה הזאת כמעט עד הצהריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוי תודה, עכשיו

הוספת תגובה

• דגנים לבוקר

שושי שטיינוביץ
    12/02/2010

נסי לקלות את שיבלת השועל. חממי מחבת היטב וקלי את הדגנים למשך כמה דקות. זה מאד משפר את הטעם ואולי גם יותר קל לעיכול. כאמור, יש לשתות מים אחרי הארוחה.

דגנים נוספים? נסי פצפוצי אורז. יש היום פצפוצים מאורז מלא והם טעימים מאד. לא יודעת על עוד דגנים שאינם מעובדים ועם תוספות.

שבת שלום לך, שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טליה

ליה שומרון פינדר
    12/02/2010

אני ממליצה לך להמשיך עם שיבולת השועל כי זה מאוד בריא ובסה"כ אמור לעזור ליציאות. זאת כמובן אם את מקפידה לשתות מספיק אחרי.
    בנוגע לדברים נוספים שאפשר להוסיף ליוגורט - קינואה תפוחה, אורז מלא תפוח, שלווה עם דבש, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שומשום מלא, פירות רגילים, פירות יבשים ועוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו