לחם באפייה ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם באפייה ביתית
    טליה
    22/02/2010

אז עשיתי כפי שייעצת לי, לחם מכוס קמח מלא, כוס שיפון וכוס כוסמין מלא, הוספתי גם קצת אגוזי מלך בתוך התערובת וגרעיני דלעת לציפוי החיצוני, ויצא מוצר משובח, אין מה לשפר... אלא שהשיפון משפיע עליי רע לכיוון הצטברות גזים (יכול להיות, או שרק נדמה לי?) אז עכשיו אני מנסה לחם רק מקמח כוסמין מלא, ונראה מה יצא מזה, מחר- דיווח ישיר מכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם באפייה ביתית

הוספת תגובה

• לטליה, לחם ביתי

שושי שטיינוביץ
    22/02/2010

טליה היי,
    קודם כל אני ממש גאה בך. כל הכבוד שעשית טוב והצליח לך.

לעניין התחושות הלא נעימות בבטן. לא יודעת לומר לך על ההשפעה של שיפון על הבטן (אולי ליה תוכל), אך כן יודעת ששיפון הוא קמח בריא ואם בכל זאת את רוצה לאפות איתו, ממליצה לך להוסיף חופן גדול של גרעיני קימל, רצוי שבורים (שימי בשקית גרגרים שלמים ושברי עם הפטיש של השניצלים). קימל מרגיע מאד את הבטן ואני מאמינה שהשילוב יהיה טעים וטוב.

בכל מקרה, נצפה לשמוע איך הייתה התוצאה של לחם עם קמח מחיטה מלאה וכוסמין. אמור להיות מעולה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו