קמח כוסמין לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמח כוסמין לבן
    טליה
    28/02/2010

האם לקמח כוסמין לבן יש יתרון על פני קמח חיטה לבן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמח כוסמין לבן

הוספת תגובה

• קמח כוסמין

ליה שומרון פינדר
    28/02/2010

אני לא מכירה קמח כוסמין לבן אלא רק קמח כוסמין מלא.
    וקמח כוסמין מלא בהחלט יותר בריא ועדיף על פני קמח לבן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה על הכוסמין הלבן

טליה
    03/03/2010

נולדה בגלל טעות: קניתי בחנות טבע בטעות את הלבן, ואני יודעת את זה לא בגלל צבעו, שאכן היה לבן, אלא כי כך נכתב בכתב- יד בטוש על השקית מבחוץ.
    בפורים אפיתי אוזני המן ממתכון מסורתי, שמשתמש כמובן בקמח לבן רגיל, והיה חסר לי קצת, או אז הוספתי כוס אחת מהכוסמין הלבן. לא היתה לזה כל השפעה, לא על עיבוד הבצק ולא על הטעם. לכן חשבתי, שאם לכוסמין הלבן יש ערך תזונתי גבוה מזה של הקמח הלבן הרגיל, אולי כדאי לעבור.
    איך אני יכולה לברר אם יש יסוד למחשבה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטליה, קמח כוסמין

שושי שטיינוביץ
    03/03/2010

קמח כוסמין מצויין באפייה. אלא שצריך לקחת בחשבון שהוא הרבה יותר יבש ואוורירי מקמח לבן. לכן, שילוב של הקמחים נותן תוצאה הרבה יותר טובה. יש מאפים העשויים על טהרת קמח כוסמין והם בהחלט ברמה משביעה רצון. את יכולה לנסות ולהחליט מה נכון לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצבע הלבן של קמח כוסמין

שושי שטיינוביץ
    03/03/2010

לקמח כוסמין מלא יש צבע לבן, לכן הבלבול. הוא גם הרבה יותר קל מקמח מחיטה מלאה והשילוב של שניהם מניב לחם אוורירי וטעים מאד, שלא לדבר על בריא מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו