מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קמח כוסמין לבןטליה28/02/2010
האם לקמח כוסמין לבן יש יתרון על פני קמח חיטה לבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמח כוסמין
ליה שומרון פינדר28/02/2010אני לא מכירה קמח כוסמין לבן אלא רק קמח כוסמין מלא.
וקמח כוסמין מלא בהחלט יותר בריא ועדיף על פני קמח לבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה על הכוסמין הלבן
טליה03/03/2010נולדה בגלל טעות: קניתי בחנות טבע בטעות את הלבן, ואני יודעת את זה לא בגלל צבעו, שאכן היה לבן, אלא כי כך נכתב בכתב- יד בטוש על השקית מבחוץ.
בפורים אפיתי אוזני המן ממתכון מסורתי, שמשתמש כמובן בקמח לבן רגיל, והיה חסר לי קצת, או אז הוספתי כוס אחת מהכוסמין הלבן. לא היתה לזה כל השפעה, לא על עיבוד הבצק ולא על הטעם. לכן חשבתי, שאם לכוסמין הלבן יש ערך תזונתי גבוה מזה של הקמח הלבן הרגיל, אולי כדאי לעבור.
איך אני יכולה לברר אם יש יסוד למחשבה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטליה, קמח כוסמין
שושי שטיינוביץ03/03/2010קמח כוסמין מצויין באפייה. אלא שצריך לקחת בחשבון שהוא הרבה יותר יבש ואוורירי מקמח לבן. לכן, שילוב של הקמחים נותן תוצאה הרבה יותר טובה. יש מאפים העשויים על טהרת קמח כוסמין והם בהחלט ברמה משביעה רצון. את יכולה לנסות ולהחליט מה נכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצבע הלבן של קמח כוסמין
שושי שטיינוביץ03/03/2010לקמח כוסמין מלא יש צבע לבן, לכן הבלבול. הוא גם הרבה יותר קל מקמח מחיטה מלאה והשילוב של שניהם מניב לחם אוורירי וטעים מאד, שלא לדבר על בריא מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)