מתכון למרק, עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתכון למרק, עזרה
    נימרוד
    20/04/2010

קיבלתי מתכון למרק ירקות באנגלית, אינני מכיר את הירקות:

Vegetable Soup Recipe (two day's quantity)

16 ounces white daikon

8 to 10 ounces white daikon greens

8 to 10 ounces carrot

8 ounces burdock root

3 to 5 fresh Shitake mushrooms sun-dried. If not sun-dried, expose dried mushrooms to sun again.

Don't Peel Anything

Fill a pot with three times the quantity of water as the vegetables. When it comes to a boil, reduce the flame and simmer for two hours. Strain and drink.

האם ניתן להשיג את הירקות האלו בארץ?
    burdock, white daikon, Shitake mushrooms

תודה רבה,

נימרוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתכון למרק, עזרה

הוספת תגובה

• לנמרוד, מתכון למרק באנגלית

שושי שטיינוביץ
    20/04/2010

daikon הוא סוג של חזרת סינית מתוקה, בצבע לבן. אם איני טועה, יש דוכן אחד בשוק הכרמל שמוכר את הירק הזה. הוא דומה לגזר גדול, בצבע לבן והירקן יאמר לך שזה צנון לבן. בבישול הוא הופך לשקוף והוא אכן טעים מאד. אפשר לאכול אותו גם טרי בסלט.

את הbudrock אני לא מכירה ולא ראיתי בארץ. הסתכלתי בשבילך במילון. בעברית קוראים לו "דקורית" והוא צמח בעל תרמיל דביק. משמש גם ברפואה הסינית.

האחרון הן פטריות שיטאקי שיש להשיג אותן בארץ בכל מקום, טריות או מיובשות.

אני מציעה לך לגשת לחנות למוצרים סינים (יש כאלה בתל אביב. איני יודעת איפה אתה גר.......) ולשאול את המוכר.

את הדייקון ופטריות השיטאקי תוכל להשיג בוודאות, על הדקורית אין לי מידע, אבל אם זה צמח עם תרמיל נסה אולי אפונה סינית כתחליף.

ספר לנו מה יצא. אם הצליח לך, אנא שתף את הגולשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו