רסק פירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסק פירות
    ענת .ר.
    15/05/2010

אני מאוד אוהבת רסק תפוחים קנוי (לא גרבר! יש משהו אורני וטבעי אותו אני קונה).
    הייתי רוצה להכין בעצמי רסק כזה בבית (בעיקר כדי לחסוך לעצמי עלויות. אני סטודנטית).
    איך עושים את זה??
    אני יודעת שאם סתם ארסק תפוחים או אגסים (כמו שעושים לתינוקות), זה ישחיר.
    אמא שלי אמרה לי שלדעתה הפירות מורתחים לפני שהם מרוסקים (האמנם??)

אשמח לדעת האם למישהו יש מושג או רעיון איך אני יכולה להכין לעצמי רסק, לא חייב בכמות גדולה, אבל כן בכמות שאוכל לשמור במקרר למספר ימים.
    כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם ישנה אפשרות להכניס פירות נוספים. פעם אחרונה שקניתי היה רסק תפוחים עם פירות יער. איך אני יכולה להכניס פירות יער (או פירות אחרים) גם כן לרסק?

תודה מראש,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסק פירות

הוספת תגובה

• רסק פירות

ליה שומרון פינדר
    15/05/2010

גם אני קונה את אותו רסק תפוחים ואוכלת ממנו באופן יומיומי (טעים מאוד!)
    אם את רוצה לנסות להכין כזה לבד יש מגררת מיוחדת לתפוחים שאינה ממתכת או אלומיניום אלא מסוג של קרמיקה עם שפיצים.
    את יכולה לנסות לרסק בה, להוסיף מעט לימון ולשים במקרר. אני לא ניסיתי את זה, אבל אני גם אנסה ואעדכן איך יצא... אני מקווה לטוב.
    באותו אופן את יכולה להוסיף כל פרי.

**יש אפשרות שהפרי הורתח קלות קודם כדי למנוע השחרה... אבל אני לא הייתי עושה זאת כי עדיף לשמור על הויטמינים כמו שהם לפני הבישול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ענת .ר.
    15/05/2010

איפה אני יכולה לרכוש מגררת כזו לפירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחנות לכלי מטבח. בעלות נמוכה מאוד.

ליה שומרון פינדר
    15/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסק תפוחים

שושי שטיינוביץ
    22/05/2010

אני כמעט בטוחה שרסק התפוחים שאת קונה עשוי מתפוחים שבושלו קודם.

נסי לבשל תפוחים בלימון בלבד (כמות הלימון לכיסוי כמו בסלט) ובשלי למשך דקות אחדות עד ריכוך ואחר כך רסקי. זה בדיוק הרסק שקונים מוכן.

אפשר כמובן רסק מתפוחים טריים, כמו שליה כתבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו