פיטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטריות
    (:
    29/06/2010

היי שושי
    התחלתי להשתמש בפיטריות במגוון מאכלים,לאחרונה רק "גיליתי" את טעמן ואהבתי
    הייתי שמחה לשלב אותן במנות
    אני יודעת שזה הולך טוב עם פסטה אבל בעיקר ברוטב שמנת פטריות ואני לא מעוניינת בשמנת אז הייתי שמחה לשמוע ממך מתכון לפסטה עם פיטריות ללא שמנת אם יש לך להציע לי ובנוסף עוד מתכונים עם פיטריות שהיית ממליצה אבל לא משהו מסובך
    מדברת עם פסטה עם פיטריות ובשר עם פיטריות אשמח לשמוע ממך אפשרויות

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטריות

הוספת תגובה

• פטריות, משושי

שושי שטיינוביץ
    29/06/2010

אכן פטריות הן מוצר נפלא שאפשר להוסיף אותו לאינספור מנות ובכל מיני צורות.

ניתן להקפיץ פטריות כשהן שלמות (ללא הגבעול), או חצויות, או מחולקות לרבעים או חתוכות לפרוסות. מקפיצים עם כפית שמן במחבת לוהטת, מוסיפים מעט תבלינים כגון: מלח, פלפל, שן שום קצוצה או מעט אבקת שום אפשר במקום מלח מעט סויה מסוג טוב. את הפטריות המוקפצות ניתן להוסיף לפסטה אחרי הסינון, מוסיפים גם מעט שמן או חמאה מלח ופלפל ויש פסטה פשוטה, טעימה ומהירת הכנה.

אפשר גם להכין פסטה עם רוטב פטריות. את הפסטה מבשלים במים, כרגיל ומסננים. בינתיים מכינים בסיר נפרד רוטב לפסטה: מטגנים בכפית או כף שמן מעט שום, מוסיפים למשל כף סויה או כף שטוחה פפריקה, מגנים את הפטריות במשך דקות אחדות, מוסיפים מעט ציר עוף דל שמן, ומבשלים את הרוטב במשך דקות אחדות. לקראת הסוף מוסיפים עלי בזיליקום טריים. לרוטב הזה מוסיפים את הפסטה המבושלת והמסוננת ומגישים מיד.

אפשר לגוון תבלינים, סוגים אחרים של עשבי תיבול, והפטריות תמיד תהיינה טעימות.

לגבי בשר:

אפשר לבשל פטריות עם הבשר. אם מכינים בשר בבישול ממושך (צלי, למשל) אז כדאי להוסיף אותן בשליש האחרון של הבישול. אם מכינים סטייקים או בשר בבישול מהיר, מוסיפים את הפטריות, מוקפצות כפי שתואר לעיל, לקראת הסוף. תמיד טעים ולא משנה איך מכינים.

פטריות אפשר גם למלא, אבל זאת בהזדמנות אחרת.

מקווה שעניתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענית,תודה לך

(:
    29/06/2010

אני אנסה את המתכון לפיטריות עם הפסטה,נשמע לי טוב
    תודה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות, בכיף, לילה טוב

שושי שטיינוביץ
    29/06/2010

נסי ושתפי אותנו בחוויה למען גולשים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו