אוכל בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל בריא
    איילת
    10/07/2010

שלום שושי ,שמי איילת , הייתי אצל נטורופט ומסיבות שונות הוא אמר לי שעליי להימנע ממוצרי חלב בקר, מעגבניות פלפלים,חצילים קמח לבן וסוכר לבן. הייתי רוצה לדעת על מתכונים עם קמח מלא ע גבינות צאן ,סויה . רציתי לשאול עוד מה יכול להיות לא טוב בעגבניות פלפלים וחצילים. בתודה מראש איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל בריא

הוספת תגובה

• עגבניות, חצילים ומה שביניהם, לאיילת

שושי שטיינוביץ
    15/07/2010

איילת היי,
    איני תזונאית ולפיכך איני יכולה לומר לך מה לא טוב בעגבניות, פלפלים וחצילים. אני אישית אוהבת אותם מאד ומשתמשת בהם המון. יש כל מיני גישות לתזונה בריאה ואת צריכה לבחור את הגישה שמתאימה לך. אולי ליה תוכל להעיר על עניין זה.

לעצם העניין, לבקשתך לקבל מתכונים עם קמח מלא, גבינות עזים וסויה.

למה את מתכוונת? איזה מתכונים? מאיזה סוג? איזה סוגי אוכל? אנא היי קצת יותר ספציפית כדי שאוכל להשיב לך. לי אישית יש 1200 מתכונים (בריאים וטעימים) שחיברתי בעצמי. ממה מתחילים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשפחת הסולניים

ליה שומרון פינדר
    17/07/2010

עגבניות, פלפלים, חצילים ותפוחי אדמה הם ממשםחת הסולניים. משפחה זו מכילה סולנין שהוא סוג של רעלן. במצב רגיל, אין לגוף שלנו בעיה לפרק את הרעלן בכבד.
    ככל שהירק בשל יותר (עגבניות אדומות ולא ירוקות או ורודות, פלפלים שאינם ירוקים...) אז רמת הסולנין נמוכה יותר. אדם בריא יכול לאכול את הירקות הללו ואף להפיק מהם תועלת בריאותית. במצבים בריאותיים מטפלים שונים ממליצים להימנע מהם. אולי במצבים של אלרגיות או כל מיני תופעות שונות.
    ברגע שהגוף פועל האופן תקין, אפשר לשלב אותם בתפריט - תוך כדי הקפדה לא לצרוך אותם כשהם בוסר.
    מקווה שעניתי (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו