אבקת שום\שום גבישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת שום\שום גבישי
    lir86
    01/08/2010

האם מדובר בתבלין טבעי המיוצר משום לבד או שמוסיפים לו מלח או מזיקים אחרים?
    ואם מדובר בשום גרוס לאבקה ותו לא, האם מדובר בתבלין 'בריא' בעיניכן?
    בהנחה והוא לא מחליף את השום במטבח לחלוטין אלא מוסיף ארומה ומפצה על חיסרון במלח בתבשילים בהם השום הטרי הכתוש הוא חזק מדי לטעמי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת שום\שום גבישי

הוספת תגובה

• שום גבישי

שושי שטיינוביץ
    01/08/2010

שלום לך,

גם במקרה זה, איני יכולה להעיד על מוצר מסויים, כל עוד איני יודעת במדויק מה הוא מכיל.

אומר לך מה המדיניות שלי: על מנת להיות בטוחה במרכיבים שאני מכניסה לתזונה שלי, אני מעדיפה לדעת במדוייק ולראות במו עיני מה אני מכניסה. לכן, אני מעדיפה עקרונית להימנע מאבקות בכלל משום שאיני יכולה לדעת בוודאות מה הן מכילות. אני בהחלט מעדיפה שום טרי ובעיני הוא טעים יותר כל תחליף.

אם זה חריף לך מדי, השתמשי בכמות קטנה יותר (למרות ששום כל כך בריא ששווה להתרגל ולאהוב אותו כדי שאפשר יהיה להשתמש בכמויות גדולות).

אם בכל זאת את מעדיפה שום גבישי, נסי לקנות ממקום שיכול לומר לך מה הוא מכיל בדיוק. וודאי שהמידע אמין. אם תמצאי מקום כזה, כתבי לנו ונעזור לך לראות אם המידע אמין או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת שום

ליה שומרון פינדר
    05/08/2010

אבקת שום לרוב מכילה גם חומר מונע התגבשות. לכן אני מעדיפה להשתמש בשום טרי. אפשר לדעתי למצוא גם אבקת שום ללא החומר הזה... אבל אז מהר מאוד האבקה הופכת להיות גושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע מועיל, תודה

lir86
    09/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו