מחפשת מתכונים דיאטטים ללא חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מתכונים דיאטטים ללא חלב
    דנה
    16/08/2010

רוב המתכונים המוצעים לדיאטות הם פשטידות חלביות, ואני רגישה למוצרי חלב.. אני מחפשת המלצה לאתר שיתן לי עוד אופציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להדסה, ללא חלב

שושי שטיינוביץ
    16/08/2010

אני אישית לא מכירה אתר כזה, אך אתן לך טיפ:
    להכנת פשטידות ללא חלב או גבינות:

הכיני כ-2 כוסות ירקות חתוכים (אפשר כרובית, ברוקולי, תרד או מנגולד, אפילו כרוב) אפשר בתערובת או כל אחד לחוד. קצצי.

קצצי בצל גדול.

טגני במחבת עם כף שמן את הבצל עד הזהבה, הוסיפי את הירקות והקפיצי עד ריכוך. תבלי במלח ופלפל. את יכולה להוסיף גם עשבי תיבול טריים, קצוצים.

שימי בתבנית אפייה (אפשר לפזר למטה 3 כפות קוואקר דק לספיגת הנוזלים העודפים).

טרפי 4 ביצים, תבלי גם במלח ופלפל, הוסיפי 2 כפות קמח מלא, שפכי על תערובת הירקות. ערבבי קלות ואפי בתנור בינוני כ-35 דקות או עד שהמאפה שחום.

לפני האפייה, אפשר לפזר למעלה שומשום או גרעיני חמניה או גרעינים אחרים. אפשר גם לפזר מעט תבלינים צבעוניים כגון: פפריקה או כמון.

בדרך זו את יכולה להכין הרבה מאפים. החליפי ירקות, החליפי עשבי תיבול ותבלינים ותקבלי כל פעם משהו חדש.

ואם תנסי, ספרי לנו איך יצא לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה! אני אנסה

דנה
    16/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שושי שטיינוביץ
    17/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו