מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פופקורן בריאות!דניאל.א14/09/2010
שלום
אני מאוד אוהב פופקורן, אוכל כמעט כול יום
רציתי לדעת מה הדרך הכי פחות משמינה והכי בריאה שיש להכנת פופקורן(לא פופקורן משקית, אלה גרעינים)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פופקורן
שושי שטיינוביץ14/09/2010כדי להכין פופקורן, כל מה שצריך זה לקנות חבילת גרעיני תירס יבש מהסופר, לשים בסיר שכבה של גרעינים, להוסיף - 2-3 כפות שמן קנולה, לערבב, לכסות את הסיר (חשוב מאד), להדליק את הגז על להבה בינונית ולהמתין בסבלנות.
הגרעינים מתחילים להתפצח תוך דקות אחדות. בהתחלה קצב הפיצוח הולך וגובר, ואז כאשר הוא מואט מאד, אפשר להוריד את הסיר מהאש ובזהירות לפתוח ולרוקן לתוך קערה. אני לא מוותרת על מלח.
יש עוד אופציה להכין פופקורן במיקרוגל. לשם כך צריך סיר מיוחד לבישול פופקורן במיקרוגל. אם תצליח למצוא דבר כזה, תשאל אותנו ונאמר לך מה לעשות.
גמר חתימה טובה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
דניאל.א14/09/2010האמת שחיפשתי דרך להכין את הפוופקורן כימעט ללא שמן....
ישלך איזה שהוא רעיון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופקורן
שושי שטיינוביץ14/09/2010יכול להיות שאפשר במיקרוגל בלי שמן. אני מניחה שזו הדרך היחידה. עד כמה שידוע לי, בישול בסיר מחייב שמן. במקומך, הייתי מנסה בכמויות קטנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכשיר חשמלי ביתי
טליה01/10/2010להכנת פופ קורן אין צורך בכלל בשומן לשם ההכנה. אני עושה את זה ככה כל הזמן. כמובן פחות טעים, אבל אפשרי. אולי אפשר אחר כך לרסס שמן זית או קנולה על הפופ קורן המוכן, עם בקבוק תרסיס מיוחד, שאיתו אפשר להכין תרסיס שמן לבד, לא זה התעשייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)